Taun agung Google Chrome

Kasus Google Chrome mangrupikeun conto anu héran tina naon anu nyarios 4 taun ka pengker: «Browser anu cita-cita janten sistem operasi»

Gambar bulan Google Chrome 30 engké

Abdi émut di September 2008 Abdi nyerat tentang kumaha carana Google muka browser na sorangan, nalika harepan pikeun ngadekn Internet Explorer bakal sigana gélo kawas pamikiran ayeuna yén ios bakal tiasa nungkulan Windows dina tilu taun ka hareup. Grafik saencanna nunjukeun yen IE kagungan 71%, Firefox 26% sareng sésana tetep dina antrian henteu ngaleuwihan 2%.

Bulan 30 sababaraha taun ka pengker abdi sumping deui ka judul na Google Chrome 30 sababaraha bulan engké, nganggo statistik kuring némbongkeun kumaha Chrome ditempatkeun dina ampir 23% samentawis Firefox ngahontal 29% sareng Internet Explorer turun kana 44%.

image1 Google Chrome 30 sababaraha bulan engké

Tapi taun kamari ngabéréskeun yén anu teu leres, sanaos ieu nunjukkeun yén panyungsi ieu ngaleuwihan éta, éta henteu aya ka kuring yén kuring bisa ngalakukeun halis dina bulan 12 di handap ieu. Tingali kumaha statistik anu ayeuna poéna 30 nyieun Chrome aya dina 39%, Internet Explorer dina 31% sareng Firefox dina 23%. Naon nuduhkeun yén browser parantos junun mupus pamaké pikeun duanana, tapi ogé ngagambar perhatian kana tumuwuhna Safari anu pasan deukeut 4% deukeut dina takeoff anu metot ku cara cicingan telepon sélulér.

statistik google Chrome internét

Karuksakan pangbadagna henteu ngan ukur Internet Explorer tapi ogé Windows sareng Office sakaligus tina pertumbuhan ieu henteu ngan kusabab napigasi tapi integrasi jasa anu dimaksudkeun anu ayeuna tiasa dilakukeun ti Chrome dina hal-hal basajan kawas:

Ngawangun dokumen Word / Excel dina cara kolaborasi. Urang ngalaman ieu sareng Cartesia sareng GabrielOrtiz dina ngawangun model Z! Spasi sareng kuring kedah ngaku yén éta pernah bakal mungkin kana lami nganggo Microsoft Word.

Minggu minggu Google parantos dileupaskeun vérsi na kanggo iPad / iPhone, sanaos rada atah, kuring bakal nganggo eta langkung ti Safari. Henteu deui ku kapasitas tapi ku akrab, sadar yén gagal ayeuna bakal direngsekeun di dua minggu. Abdi émut yén aya klon iPad anu sareng Chromy, anu sakuduna parantos dirobah ngaranna engké kusabab anceman Google tiasa gugat aranjeunna -Henteu pikeun nyieun salinan atanapi nganggo ngaranna tapi pikeun nyalahgunakeun kurangna kreativitas-.

Meureun conto anu kuring nyebut Google Docs keur lirén, tapi geuwat atanapi langkung seueur waktos urang bakal sadar yén waktos kanggo parobihan gancangan; urang moal deui ngeusian sistem operasi henteu nganggo upami ieu tiasa dilakukeun tina awan -sarta mobile tangtu- Samentara bari PC desktop bakal dipaké dina jual, eta diprediksi ku taun saterusna tablet salajengna bakal dijual ti PCS. Saeutik-waktos saeutik urang aktasi ngapiringan dina tablet éta naon agén anu diliwatan anu kaungkap dua belas bulan, notebook 6 universitas anu tiasa lolos di tilu, anu mail éléktronik, buku gambar, kamus, pamuter musik, balanja supermarket, kaméra ...

Sanaos abdi gaduh karusuhan sareng Google, sanés kusabab éta tiasa janten Microsoft salajengna sareng sanésna deui langkung seueur, abdi kedah ngaku yén kuring ngabagéakeun sahenteuna opat na produk na anu kuring parantos hasil janten langkung produktif:

  • Google Earth / Maps, ku nu manehna nyieun urang mikir ngeunaan Biologi Kelautan sarta Akuatik leuwih sapopoé
  • AdSense, sareng mana iklan Internét janten saatos gampang
  • Dokumén Google, anu gaduh wasa gampang kana dokumén anu sering dianggo

Sarta tangtu Chrome, sabagé conto produk anu tiasa meunang perang dina kirang taun 4 taun.

2 Balesan pikeun "Taun hébat Google Chrome"

  1. Hayu urang tingal kumaha Google anu nganggo Plus, aranjeunna pernah parantos suksés di jejer jaringan sosial.

  2. Sareng Google Plus anu aya dina préparasi facebook! saterusna tahan

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.