The 28 finalis keur Kaajaiban Pengetahuan Alam

Pesaing tina 28 parantos diumumkeun kanggo tahap ahir kompetisi kanggo 7 keajaiban alami, nalika sawatara pos kami nuturkeun topik ieu. Pariksa Abdi sadar yén henteu saeutik anu jejer ieu ngahibur kuring, abdi bakal nyiptakeun kategori sabab ieu aya acan pos 12 kuring dina subjek:

    1. Ngajawab keur keajaiban alam 7
      Dina ieu tulisan dina Januari 2008, kuring meluncurkan 7 karesep kuring di nagara-diomongkeun Spanyol, ngan Salto del Angel salamet. (1 ti 7)
    2. Kumaha carana sangkan voting pikeun keajaiban alam 7, January 2008
      Bulan engké kuring ngajukeun proposal kana statistik kamekaran, salamet: El Salto del Angel, Grand Canyon, Galápagos sareng Iguazú. (4 ti 7)
    3. Naon nu keajaiban alam 7 meunang
      Dinten ieu tanggal anjeunna nyarios ka panyeburan probable lamun hiji kasempetan dibere per buana
      Asia: 3
      Amérika Kidul: 1
      Amérika Tengah: 1
      Amérika Kalér: 1
      Éropa: 1
    4. Populasi: a disadvantage di 7 keajaiban alam
      Dina ieu tulisan, kuring nyarios kemungkinan saméméh anu nyicingan ku buana kalayan aksés internét.
      Asia bakal ngagaduhan 4, Xropa 3, Amérika Kalér (henteu kalebet Méksiko) bakal ngagaduhan 2 sareng Amérika Latin 1.
    5. 7 keajaiban, ampir sagalana mulih ka normal
      Di dieu 21 ngusulkeun kamungkinan finalis, kalayan calon 3 kanggo tiap buana. Jalma kuring pencét 7.
    6. Dina ieu tulisan, 11 / 11 / 11 winners dikaluarkeun

    Prosésna

    Ngan pikeun ngarefresh aranjeunna, kumaha damel proses seléksi, ayeuna kami aya dina peringkat pamungkas.

    Sadaya nominees

    Daptar pondok

    Finalis

    7 keajaiban alam 7 keajaiban alam 7 keajaiban alam
    Proses ieu dimimitian ti 2007, kalayan biasa 440 nagara 220. Mangka calon 77 anu paling milih sarta anu ogé narima dokuméntasi ti nagara-nagara na anu dipilih. Dina tahap ieu kami, sababaraha dinten katukang panumuman dijieun yén finalis 28 tos dipilih, ti mana 7 bakal dileupaskeun.

    The 28 finalis

    Calon nagara Benua
    1.Selva Amazonas
    2. Angel Niagara
    3. Fundy Bay
    4. The Anvil
    5. Kapuloan Galapagos
    6. Grand Canyon
    7. Iguazu Niagara

    sababaraha
    Venezuela
    Kanada
    Puerto Rico
    Ékuador
    AS
    Brazil / Argentina
    Amerika (7)
    8. Hideung Leuweung
    9. Cliffs Moher
    10. Tasikmalaya
    11.Matterhorn / Matterhorn
    12. Gunung seuneuan leutak
    13. Vesuvio
    Alemania
    Irlandia
    Polandia
    Swiss / Italia
    Azerbaijan
    Italia
    Éropa (6)
    14. Shoals Nusantara Bu Tinah

    15. Laut mayit

    16. Bay Halong

    17. Jeita Grotto
    18. Pulo Jeju
    19. Kapuloan Maldive
    20. Suberráneo Puerto Princesa
    21. Sundarbans
    22. Yushan

    Émirat Arab

    Israel, Paléstina, Yordania

    Vietnam

    Libanon
    Koréa Kidul
    Maladéwa
    Filipina

    India / Bangladés
    Cina Taipei

    Asia (9)
    23. Tembok panghalang Karang

    24. Komodo
    25. Milford Sound
    26. Uluru

    Papua Nugini sarta Australia

    Indonesia
    NZ
    Australia

    Oséania (4)
    27. Kilimanjaro
    28. Table Mountain
    Tanzania
    Aprika Kidul
    Afrika (2)

    Prediksi abdi

    Karunya, tapi teu aya cukup kuota, bieu pisan
    Urang bakal ngadagoan tulisan 2 di Amérika. Kanggo ayeuna naon prestasi anu gedé anu calon yén urang henteu percanten sumping ka dieu, oge masihan kami kuciwa ka sababaraha anu tinggaleun; Ieu prediksi kuring:

    Di Amérika:

    • Amazon
    • Grand Canyon

    Di :ropa:

    • Hideung Leuweung

    Di Asia:

    • Bay Halong
    • Puerto Princesa

    Di Oceania:

    • Karang panghalang

    Di Afrika:

    • Kilimanjaro (lamun meunang cukup sora)

    Panel voting anyar ayeuna geus ningkat, anjeun kedah milih calon ku ngaklik tombol héjo.

    7 keajaiban alam

    ----Di dieu anjeun bisa milih-----

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.