Projected view na bagian motong sareng AutoCAD 2013

Diantara perobahan paling signifikan dina versi panganyarna ngeunaan AutoCAD geus gawé bareng model 3D. Panglawungan mibanda kategori AutoCAD 3D dipénta yén fitur tangtu manggih bakal nyandak versi dasar jeung kamungkinan nurut ieu parobahan AutoDesk dilarapkeun ti versi 2010, sanajan kamajuan nu mangrupa slow sababaraha formulir téh konsisten.

Sanajan ieu téh dasar pikeun program competing sejen, pikeun jalma anu tuh ieu kalawan AutoCAD dina modél ngagambarkeun hiji hambalan penting maju, leuwih lamun urang diajar dina kertas Leyer.

Mertimbangkeun conto di handap maké AutoCAD 2013 salah sahiji jagoan jalan López Astete.

1. Ngawangun hiji objek 3D ti 2D Gbr.

Simkuring gaduh gambar ieu dipigawé dina 2 dimensi tina Modél anu. Pikeun nembongkeun dina modeu isometric kami buka ViewCube tur pilih pintonan isometric Tenggara.

autocad 2013

Lajeng kana nyieun hiji obyék 3D make paréntah PRESSPULL

autocad 2013

Narikna, paréntah ieu jalan kalawan hiji obyék, saolah-olah urang geus jadi polyline atawa ogé ti aréa kawates (aréa bounded). Kalawan pilihan panungtungan ieu ukur klik di jero wewengkon lajeng ménta sangkan asupkeun dimensi Tonjolan. urang tiasa ngalakukeun eta dinamis tanpa nunjukkeun dimensi husus tapi gerak beurit.

autocad 2013

2. Nyieun pintonan modél 3D

Keur kitu, pilih tab Layout, teras nunjukkeun yén hiji presentasi anyar ieu dijieun tina obyek (objék) tapi ogé bisa milih nu workspace (sakabéh modél). Nitenan transparansi floating garis paréntah dina layar, sakumaha geus dilaksanakeun di AutoCAD 2012 na 2013. Pikeun maranéhanana biasa ningali handap ieu layar, éta aman bangor tapi generasi anyar geus biasa; Samentara éta, éta masih mungkin tingali AutoCAD AutoCAD 2013 2008 salaku tapi sooner atanapi engké deui moal deui jadi mungkin.

autocad 2013

Sakali dipilih obyék miwarang kami nami perenah kudu salah anyar atanapi aya salah mawa eta ngagunakeun (nyieun ayeuna).

Perenah geus dipilih, urang menta kami kami nempatkeun objék dina leungeun. Tempo pita ngagambarkeun paréntah punjul nu berlaku, kayaning milih éta Modél Spasi, orientasi, pisibilitas sahiji obyek na skala garis. Dina hal ieu urang nempatkeun puseur dina pintonan rencana (Top).

autocad 2013

Lajeng nempatkeun pamadegan séjén pikeun milih pilihan Orientasi, sarta nempatkeun eta ditémbongkeun saperti dina gambar di.

autocad 2013

3. Jieun bagian lengkep on motong obyék 3D

Projected pintonan 2012 tapi sumping kalawan AutoCAD sarta bagian motong sarta jéntré éta bagian tina Anyar AutoCAD 2013. Jieun Témbongkeun ti pilihan Anjeun bisa milih hiji cut lengkep (Full) nu bisa jadi vertikal atawa horizontal, ogé Blok via hiji condong atawa garis dina cut paralel sapanjang garis nu ngajadikeun ngarecah.

autocad 2013

Sanggeus milih obyék jeung nandaan garis cut, aya ukur tempat dimana tempat.

autocad 2013

Kalawan pilihan pisibilitas bisa nunjukkeun naha urang hoyong objek shading, garis disumputkeun, atawa bolong ditingali.

Ngundeur AutoCAD 2013 pikeun siswa

3 balesan pikeun "Projected Témbongkeun sarta motong bagian AutoCAD 2013"

  1. Gagasan ieu anu saé, anu goréng nyaéta kuring nyéépkeun waktos pikeun ngarobih versi, sareng ayeuna kuring nyoba ngeusian _viewbase sareng éta masihan kuring pesen di handap ieu «Inventor server gagal muatan» tah éta henteu damel kanggo kuring, upami jalma terang kumaha carana ngalereskeun ieu Problemin

  2. halo

    Hatur nuhun info ti. Eta geus pohara mantuan

    Sanajan kuring boga masalah. Abdi peryogi diménsi rupa pintonan kasampak tapi ulah muncul (teu metoda nu dipedar q)

    Kuring greatly ngahargaan eta lamun masihan kuring leungeun saeutik kalayan anu

    hatur nuhun

  3. Kuring ngarasa pohara alus autocad ieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.