Gmail integrates Audio-Video-obrolan

Google miharep janten nu gaduh sadaya, di antara sadaya hal anu badé Gmail jadi hiji-hijina alternatip anu ngahubungkeun pungsi dasar pikeun komunikasi online.

Mimiti ngahijikeun cacarita, anu najan saderhana pikeun nyederhanakeun pohara efektif lantaran gawéna aya dina jandéla Gmail sami sareng opsi pikeun ngahemat paguneman, ngadamel milarian anu kasebut sareng anu paling saé, tanpa jalan na nganggo kanal anu misah. nu janten hadé kanggo Navigator tapi goréng pikeun pangurus proxy sabab henteu tiasa ngadalikeun saluran.

Kiwari geus ngahijikeun pungsi audio-video-chat, ampir siga sareng anu chat anu anu parantos aya ... Naon ngakibatkeun yen jadi Gmail leuwih populer tiasa urang simpen diri gumantung gumantung Skype, utusan sareng kintun sanajan sababaraha hal ieu kedah dianggo kanggo kusabab pamaké "rata" teu resep Gmail.

Wouldta ogé bakal kedah nerapkeun pilarian sareng impor pungsi tina jaringan sosial.

Pikeun ngalaksanakeun yén anjeun kudu milih opsi "Video Chat" dina tab pang luhur, undeur pamasang, ngantepkeun ngajalankeun teras asupkeun deui kana browser anu.

gambaran

gambaran Pikeun migunakeunana, hal ieu dilakukeun dina pilihan kontak, pasangan obrolan nyaéta tab vidéo sareng sajabana, di dinya tiasa ngondang batur pikeun ngobrol. Upami teu gaduh webcam, anjeun tiasa ngadamel video chat dina hiji-hiji ukur atanapi nganggo nganggo pungsi audio. Pamaké ku wéb kaméra bisa ditingali ku ikon anu béda.

gambaran

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.