Coups na perquisites séjén

Sanggeus laporan geus kaluar tina Komisi Kaleresan, urang baca dina jéntré testimonies jalma anu éta on boh sisi dina naon krisis demokratis di Honduras leuwih ti dua taun kaliwat.

laporan teu disebutkeun loba hal urang teu nyaho, kacindekan badag téh boga dulur téh kaliru ngeunaan hal geus amnestied. Tapi euweuh deui produktif dibaca testimonials ti jalma anu muncul aya, sarta yén Leungitkeun kami mamang saha éta nu dina prosés jeung kumaha media withhold informasi lamun cocog aranjeunna sarta napsirkeun nurutkeun kana kabayang tina ngagiling Na. laporan disebut oge niup naon diartikeun kudéta sarta kelemahan dina kerangka institusional jeung panerapan ... urang gé ningali naon anu dipigawé kalawan ieu.

Sanggeus dua taun ngarareunah, nu urang sadayana sangsara dina hiji cara atanapi intolerances sejen tina sababaraha mun ditempo naha produksi nyaeta hasilna nguntungkeun bener di ciwit a. Sanajan ruksakna bipartisanship nu bisa jadi dibalukarkeun ku formasi gaya politik anyar dina pendapat abdi hasil pangalusna. Ayeuna eta tetep ningali kumaha gerakan ieu ngawitan counterbalance, aranjeunna purged diri jeung formalize karsa maranéhna kana usulan solid pikeun merangan korupsi, patronage politik jeung pangwangunan ékonomi.

estado1 kudéta Ngawangkong ka sobat nu leungit pakasaban minangka hasil langsung neunggeulKusabab Transnasional anjeunna digawé nyandak hiber salaku bagian tina kawijakan miboga moal investasi dina nagara stabil politis, sarta nyebutkeun yén aya mangtaun ieu geus ampir ngarugikeun kuring silaturahim. Utamana kusabab éta dua taun, anjeunna geus invested waktos di nyungsi pakasaban anyar kalawan usaha anu sarua sakumaha lamun nu éta teu salah.

Éta hal anu lumangsung dina cara nu tangtu dina dua sisi. Perspektif jalma anu nyandak ngungsi balik occupations kami Bisa jadi tiisJeung kedah kituna moal passivity téh mindeng a way of life ku neutrality kaleuleuwihan. Atoh, urang kudu neangan spasi tina partisipasi, sabab teu saurang miharep sanggeus belanja sangkan sagalana deui jadi sami.

Tur mugia datangna pikeun alus, jeung seizures diperlukeun, tapi tanpa extremes nu ieu mah kapaksa migrasi hiji poé, sarta bakal ngalakukeun pikeun alesan sarua ... kulawarga. Ngalakonan perjuangan sarta perhatian ngeunaan masalah ieu mangrupa sikep kasampak strategis; Teu leungit perspektif konteks, teu eureun ngarasakeun hal satisfying nu ngakibatkeun Hubungan kulawarga urang dina isu anu hasil tina taun malpractice sarta yén moal robah dina sapeuting éta.

Anjeun kudu jadi optimis, tapi henteu buta; Recalling yén di nagara ieu, urang tiasa ngalawan a teken di jalan di lawsuits, parades sarta demonstrasi anu mawa kulawarga kadangkala bagean irreconcilable ... anjeun malah bisa balik ka gunung nyokot up leungeun jeung pamustunganana luhur opat satuju jeung ngalereskeun sagalana ku nangkeup umum.

Ku kituna ...

2 kudéta

Kuring nyokot soré pikeun buka taman, ngarasakeun Air1 tina ipad, Candak sababaraha gambar ngeunaan mahluk abdi di maneuvering bikes tur tali maranéhanana dina tangkal. Sigana kamari kuring diajarkeun nyandak stroke pedal kahiji maranéhanana.

Saterusna kuring dipareuman tablet, abdi nyimpen telepon dina mobil, sarta kami iklas kana jukut ningali wangun dina awan jeung Innocence sarua yén kuring tuh nu 30 sababaraha taun ka pengker ... sanajan aya inohong kiwari leuwih ti Marvel na Capcom kebon binatang sato. Kitu jeung némpél jiwa gadis anu enlightens panon kuring, coups pasti teu dipikawanoh.

Kalayan artikel ieu kuring nutup masalah ngeunaan kudéta, anu I spoke a, nu lainjeung leuwih sejen waktos.

Mun kuring muka, sabab bakal aya niup sejen ... eta bisa jadi di sababaraha bulan jadi nyebutkeun Kolonel Buendia di moments nya ku lucidity.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.