Anjeunna sumping jieun keur FIFA

fifa draw Dinten anu dipiharep tungtungna sumping, mojang Pengacara Iblis éta tontonan lengkep, najan loba urang nanyakeun Sunan Gunung Djati deui lamun aya draw atanapi kalénder.

Maén Bal nyaéta salah sahiji golongan karep aneh, anu pikaresepeun pikareueuseun-urang ogé anu ngésti turnamén lokal tapi diumumkeun ku Piala Dunya.

Kuring manggihan eta hésé pikeun manggihan tumbu, lila pisan Anjeunna teu ngobrol ngeunaan eta; dieu tabel sareng ekspektasi abdi ngeunaan alat-alat lingkungan urang:

Grup A:

Afrika Kidul Méksiko, Uruguay sareng Perancis

Bad pikeun Méksiko, kusabab éta nepi ka inangna. Uruguay sanés pahlawan kiwari tapi janten jawara dunya, sareng sanaos Perancis ngiringan tungtungna, éta masih kakuatan sanajan urang teu aya kapala grup dina waktos ieu.

Grup B:

Argentina, Nigeria, Républik Koréa sareng Yunani

Kauntungannana pikeun kapala kelompok, karunya yén Argentina indit parah-soun dina dasina.
Grup C:

Inggris, USA, Aljazair, Slovénia

Muhun, sumur, sigana abdi sapertos "datangna Oscar abdi sastra anu dina sababaraha taun kuring yakin kuring nulis buku hébat"
Grup D:

Jerman, Australia, Sérbia sareng Ghana

Aranjeunna teu terang si-di
Grup E:

Walanda, Dénmark, Jepang sareng Kamerun

Keur disada sapertos kaulinan nintendo, Vikings, kalayan kaom Afrika sareng pesawat ti perang dunya kadua ngaleutang low.
Grup F:

Italia, Paraguay, Selandia Anyar sareng Slowakia

Duro Itali, tapi jigana aya kéngingan, upami aranjeunna neruskeun sareng sérén dasi.
Grup F:

Brasil
, Korea DPR, Basisir Gading sareng Portugal
Kawas anjeun kedah ceurik sapertos Lula kanggo macet huh. Hayu urang tingal lamun Portugal meunangkeun deui tingkat na.
Grup H:

España
, Swiss, Honduras y Chili

Pindah dieu babarengan perasaan, bangsat Swiss lamun urang ngahontal anjeun lapar. Karunya, ngan dua tina tilu pas. Spanyol ngabantah waé, najan politik bakal ngaganggu ku kapersidenan Uni Europeanropa.

Tapi hariwang, enya henteu ngamimitian dugi saatos poé 188.

Salah Walon kana "The FIFA draw sumping"

  1. Kitu cara sareng Piala Dunya ... Pilarian kanggo tim Afrika !! .. Henteu ngan sabab bakal paling lokal sadaya, tapi sabab dina taun anyar aranjeunna parantos langkung seueur ditucapkeun ku bal |
    Kalayan ngahargaan ka nagara abdi (Argentina) ... kabeneran. Abdi teu ningali yén tim ieu angkatan ... tapi saha terang, aranjeunna janten langkung ahli, sapertos dékantos maénkeunnya sanajan teknisina! Kuring resep Maradona, saurang pamaén, tapi salaku teknisi. , Geus nunjukkeun yén sanés hal na cukup saencan ngalakukeun timnas. Di Argentina, Maradona siga ngising: taya sahijieun nyaritakeun anjeunna anu sanés didamel! ...
    Salam!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.