SEXTANTE, + 220 Kabiasaan pikeun gvSIG

gvsig sextant Jukut jeung Quantum GIS complements, SEXTANTE do kalawan gvSIG, ngajaga istimewa teh. Éta anu pangalusna tina usaha kolaborasi antara alternatif kabuka di lingkungan geospatial, néangan ulah kode duplicating.

GvSIG dina usaha tetep dina manajemen vektor jeung loba kamampuhan CAD Hal ieu complemented kalayan sagala rupa nu geus diwangun dina SEXTANTE lajeng ieu saukur ninggalkeun maranéhanana Saga pendekatan raster sarta jadi perpustakaan pikeun loba program GIS séjén nerapkeun sarta dilegakeun véktor pendekatan. Di dieu urang némbongkeun Anjeun daptar ngeunaan 240 algoritma aya pikeun gvSIG 1.9:

  • Analisis pola
    -Diversity
    -Dominancia
    -Fragmentación
    -Number tina kelas
    -different
  • Analisis hidrologis dasar
    aliran akumulasi
    -watersheds
    ukuran -watersheds
    -Cuenca sisi ka zone a
    -Cuenca lamping di hiji titik nu diberekeun
    depressions -Remove
    solokan -Red
    output -Times
  • Waragad, jarak na ruteu
    -Cost akumulasi (anisotropic)
    -Cost akumulasi (anisotropic) (B)
    -Cost kumulatif (digabungkeun)
    -Cost akumulasi (isotropic)
    -Cost ku ruteu siap pake
    -Cost ku jalur siap pake (anisotropic)
    -Cost ku jalur siap pake (anisotropic) (B)
    -Generate alternatif ruteu
    -Polares mun rectangular
    Biaya minimum -Route
    -Sum ongkos ka sadaya titik
  • Statistik keur sél multilayer raster
    -Asimetría
    nilai maksimum -layer
    nilai minimum -layer
    -Conteo sarua
    -Conteo gede ti
    -Kurtosis
    -maximum
    -Mayoría
    -media
    -Mediana
    -minimum
    -Minoría
    -range
    -Varianza
  • géostatistik
    varian -Radio
    -Semivarianzas (raster)
  • Geomorfometría jeung analisis highlights
    -area nyata
    -Classification wangun darat
    variasi anisotropic -Coefficient
    -Curvaturas
    -Hipsometría
    Indice angkat - relief
    perlindungan Indice
    -Guidance
    -pending
  • parabot analisis pikeun lapisan raster
    Analisis -change Véktor
    -Classification unsupervised (clustering)
    -Classification diawasan
    -Classification diawaskeun (B)
    RC-kurva
    analitik -Jerarquías (AHP)
    -models duga
    Rata Avaraging -Orderd (OWA)
  • parabot dasar pikeun lapisan raster
    -Add
    -Set mun extension kalawan data valid
    Itungan jilid
    tipe data -change
    grid -complete
    -Correlación antara lapisan
    -Cut raster lapisan lapisan polygon
    dasar -Statistics
    -filter 3 x 3 pamaké diartikeun
    -Histograma
    topeng -Invest
    gradién -Lines
    nilai maksimum -Locate
    -Normalizar
    -Sort
    -Reflejar / investasi
    Sél -Fill tanpa data
    Sél -Fill tanpa data (lingkungan)
    lapisan -Unir
    -Volúmenes antara dua lapisan
  • parabot itungan keur lapisan raster
    peta -Calculator
  • Parabot lapisan garis
    -convert garis dotted disarengan paselang
    -convert garis basajan bagéan
    polylines -convert, polygons
    Lapisan garis -Fragmentar titik
    garis rasa -Invest
    -media arah
    tungtung -Muestrear tina garis
    -Properties garis geometrik
    titik polyline -Separate
    ngajarkeun garis
  • Parabot pikeun lapisan polygon
    -Setting N titik di polygon
    -Centroides
    titik -Have di polygons
    polygons -convert kana polylines
    -Difference simetris
    liang -Remove
    -Statistics polygons grid
    -Intersección
    -Properties polygon geometric
    -Union
  • Parabot pikeun lapisan titik
    -Setting titik lapisan ka lapisan sejen
    -Analysis tatangga pangdeukeutna
    kuadran -Analysis
    -Add koordinat titik
    spasi -Autocorrelación
    titik -layer ti Table
    sedeng -Center
    sedeng -center sarta jarak has
    -Classify (cluster) pakait sacara spatial
    minimum -Envolventes
    -K Ripley
    Lapisan titik -Clean
    jarak -Matriz
    lapisan -Muestrear raster
    Lapisan titik -disturbing
    Delaunay -Triangulación
  • parabot Categorical pikeun lapisan raster
    -Chequeo meuntas (kappa Index)
    grids -Combine
    aggregates -Remove ku ukuran
    kelas -Statistics
    -Fragstats (métrik
    aréa / dénsitas / ujung)
    -Fragstats (metrics diversity)
    -Grids tina tabel sarta grid digolongkeun
    aggregation Indice
    -Lagunaridad
  • parabot tabel
    -Correlación antara widang
    dasar -Statistics
  • lokasi optimal elemen
    -Localisation optimal
  • logika Fuzzy
    -Prepare pikeun logika Fuzzy
  • parabot generik pikeun lapisan vektor
    -Bounding Box
    -Calculator huma
    Vektor -layer kalawan geometries acak
    -Classify (cluster)
    geometries -convert di titik
    -Correlación antara widang
    -Cut
    -Cut ku sagi opat
    reticle -Create
    -Difference
    -Disolver
    dasar -Statistics
    Lapisan vektor -Export
    -Histograma
    -Juntar
    badan -Separate
    badan -Separate kalawan sababaraha pihak
    -test tina uji normalitas
    -Transformar
  • Parabot keur nyieun lapisan anyar rasater
    Ngahasilkeun grid Bernoulli acak
    -Generargrid acak normal
    -Generate seragam grid acak
    MDT jieunan -Generate
    -Grid tina fungsi matematik
    nilai angger -Grid
  • Cahaya tur pisibilitas
    -Exhibition visual
    -Horizontal ditingali
    visi -line
    -line Visi (RF)
    Surya-radiasi
    shading -Relieve
    -Visibility
  • indéks vegetasi
    -CTVI
    -NDVI
    -NRVI
    -PVI (Perry sarta Lautenschlager)
    -PVI (Qi dkk)
    -PVI (Walther na Shabaani)
    -TTVI
    -TVI
  • propil
    longitudinal -Profile
    -Profile nurutkeun flowline
    cross -Sections
  • Indéks, jeung parameter hidrologis séjénna
    nett -Balance per sél
    -Contamination ujung
    histogram sintétik -creating
    -distance ka jaringan drainase
    -Elevación dina jaringan drainase
    -factor C tina NDVI
    geomorphological sakedapan Unit -Histograma
    topographic -Índices
    lamping -length
    -order Strahler
    Modél hidrologis -A
    USPED
    -value maksimum hulu
    -value hartina hulu
  • métode statistik
    Analisis komponén utama
    -distribution probability binomial
    -distribution probability chi kuadrat
    -distribution probability eksponensial
    -distribution probability normal
    -distribution probability Mahasiswa
    kovarian -Matriz
    -Regression
    sababaraha -Regression
  • Rasterization jeung interpolasi
    liniér -Decremento
    -Density
    -density (kernel)
    ngabalikeun -Distance
    -Kriging
    universal -Kriging
    Lapisan vektor -Rasterizar
  • Reclassification lapisan reaster
    Ditilik di kelas n tina amplitude sarua
    Ditilik di kelas n wewengkon sarua
    -Reclasificar
    -Reclasificar di kelas padeukeut
    -Reclasificar di kelas disjoint
  • pengolahan citra jeung analisis
    -Adelgazamiento (thinning)
    -Calibrate hiji gambar
    -Calibrate hiji gambar (ku regression)
    tangkal individu -Detect na vectorized
    -Ecualización
    -Erosión / bisa ngaleuleuskeun
    kontras -Expansion
    -HIS -> RGB
    -RGB -> HIS
  • vectorization
    -layer lapisan raster titik
    tingkat -Curvas
    -Vectorizar raster lapisan (garis)
    -Vectorizar raster lapisan (polygons)
  • Hinterlands (buffers)
    -zona pangaruh (raster)
    Jarak dibereskeun -zona pangaruh
    Pangaruh -zona jarak variabel
    -zona pangaruh ku bangbarung

Ti dieu Anjeun bisa ngundeur SEXTANTE, versi cocog gvSIG 1.9 (stabil). Install ngan merlukeun lamun nanyakeun naon anu dituduhkeun dimana gvSIG dipasang.

Hiji Balesan to "SEXTANTE, + 220 Kabiasaan pikeun gvSIG"

  1. Numaha kawasa ieu .. Kuring gé tetep nepi.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.