angka héjo

gambaran

Bulan ieu datangna Magazine PC sareng tema komputer héjo, pohara fashionable ... ningalikeun strategi héjo anu parantos dilakukeun ku pausahaan ngembangkeun téknologi dina pilarian panyalindungan ékologis.

gambaran Abdi pamaca panulis majalah ieu saprak Abdi émut, abdi nalangsara parantos ngedalkeun cacak kuring geus ngagadangkeun kana Nadia Molina, gadis anu kreatif batan teroburan dina penampilanana. Geus masihan kacenderungan pohara saé pikeun majalah nuju novél dina pendekatan nonoman anu dipingpin saenggeusna (trial and error with model modelableable) tapi aya sababaraha anu paling tiis ku kasur dina lip nu badé hoyong.

jeung cimata tina kacamatan a.

Mah ku struck ku kanyataan eta PC nu boga 0.5 gram raksa, cukup pikeun ngotoran déktarna 24 héktar sarta yén Amérika Serikat threw 300 sarébu taun ka tukang.

Ieu teh nomer héjo:

  • gambaran 100 juta telepon sélulér di Amérika Serikat bakal ngahemat énérgi anu cukup pikeun ngabocogkeun 194 rébu imah per taun
  • gambaran 27% ngan tina Amerika ngadaur mulangkeunana alat éléktronik maranéhanana
  • gambaran 75 unggal 100 PC nu dijual anu dianggo kénéh disimpen tibatan dianggo
  • gambaran 400 juta tina potongan peralatan éléktronik anu wasted saban taun ngan di Amérika Serikat
  • gambaran 5 miliar jabatanna parantos mayar kanggo pamaké listrik tina XP saderek dina debut kusabab gagal dina mode "hibernate" atanapi "sleep" na
  • gambaran 3 miliar tina dollar dina listrik parantos ngahakan di Amérika éléktronika dipareuman, tapi henteu nyaring
  • gambaran 5 kilos sampahna kanggo rancang ngahasilkeun réncang 1 kilogram barang konsumén
  • gambaran 1 PC desktop dijieun ku suluh fosil jeung bahan kimia anu ditimbang 10 kali langkung tina komputer
  • gambaran 50% énergi anu dikonsumsi dina PC ieu hargana sakumaha panas diusir ku fans
  • gambaran 3.7 ton emas bakal ditampa ku didaur ulang telepon 100 juta
  • gambaran 25 menit tanaga pikeun operasi PC anu disimpen ku didaur ulang botol plastik

Pribadi kuring geus kapanggih rohangan anu saé pikeun muhasabah prakna mah, kawas kabiasaan gélo ti ninggalkeun laptop di bari kuring bade nyandak budak, éta ogé geus jadi istiméwa ningali yén pisan ieu nyaéta utopian sakumaha komérsial.

Abdi nyarankeun anjeun mésér majalah ogé di Jambitz tiasa ngadangukeun podcast di mana aya henteu aya inhibisi ngomong "yén Hitut explodes" sareng tangtosna, ngabayangkeun paribasa lunar '

Salah Walon kana "Héjo angka"

  1. Hello, Kuring keur nyiapkeun yén: AutoCAD 2011 Certified Associate Exam PreparationAutoCAD 2011 Certified Preparation Exam Professional sareng moal ngantep kuring ngadaptar sareng kode oneweek. Saha anu leres pisan bantosan abdi ka dokuménasna3n ku email? Hatur nuhun pisan sateuacanna sareng salam tina email espaf1ami nyaéta:

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.