GPS sarta Google Earth di Gotong royong

4 taun sanggeus reviewing gvSIG jeung SabilulunganKami pleased nyebarkeun publikasi anyar Arnalichm Organisasi profésional dijieun pikeun maksimalkeun pungsi dampak aktor kamanusaan jeung rojongan teknis, konsultan jeung latihan dina widang cai jeung rékayasa lingkungan minum.

GPS sarta gawé babarenganUrang tingal buku anyar:

GPS sarta Google Earth migawé.

The abuses dokumen positif ka tingkat kesederhanaan, dijelaskeun di jéntré gambar, léngkah jeung latihan kronologis kreasi, babagi jeung pamakéan kolaborasi tina informasi geografis ngagunakeun sumberdaya sadia dina web, diantara nu kaasup Google Earth, Google Docs, GPS Babel, GPS Pangatur visual, Dropbox, antara séjén.

Eta pasti hiji kontribusi penting dina waktos ieu lamun ampir sagalana kami ngalakukeun boga latar dina ngembangkeun sarta kami kudu demonstrate dina cara praktis. Bari dokumen nu teu fokus dina tingkat lega, nyanggakeun tingali cosquilla kalawan parabot basajan nu bisa némbongkeun hasil.

Naha dokumen anu terpadu di sahanteuna opat bagian sequential:

Google Earth

Dina kahiji urang ngobrol ngeunaan Google Earth, kalayan lapisan dasar dina penanganan sarta pamakéan prinsip alat. Éta atra yén bagian ieu ditinggalkeun leuwih pikeun pamaké ti tingkat standar kumaha ogé hal anu penting pikeun extent anu dokumén misalna tiasa gaduh dina konteks makers kaputusan anu mindeng anu jalma kalawan kaahlian tinggi dina widang ngembangkeun sosial tapi kalawan saeutik update tina naon anu bisa dilakukeun ku parabot dasar.

Ampir maén, Google Earth geus jadi alat invaluable pikeun tujuan atikan y demonstrative aplikasi élmu bumi anu sakaligus bisa ngan bisa diatur ku spesialis. Dina ieu dokumen teh sigana museurkeun ti titik praktis of view on jejer kayaning:

  • The asimilasi tina konsép lapisan inpormasi
  • Jieun titik, garis tur polygons
  • Buka file KML / KMZ
  • unggah gambar

Dina panempoan abdi, éta tumiba pondok dina rujukan pikeun kumaha carana ngadamel file kml kaluar tina Google Earth. Biasana urang kudu bentuk tipe file lapisan, ngantosan DWG atawa tampilan DXF di Google Earth, sarta Jigana nu ieu mungkin boga bagian anu sahenteuna nyebut program naon tiasa ngalakukeun konversi ieu.

GPS

Bab kadua museurkeun kana pamakéan GPS, kalayan lega pikeun maranéhanana anu bisa nganggap enteng subjek tina tingkat surah munggaran. ,, Pohara ogé dipedar, sabab aya dina dokumen dasar séjén tapi nilai nambahan na teh concatenation tina jejer, sabab kaluar keur salinan / némpelkeun museurkeun kana kesederhanaan sahiji batur nu weruh zat tapi boga saeutik waktos ngartos eta.

Di sagigireun téma dasar pemetaan, projections, tiori navigasi, pamakéan sarta konfigurasi tina GPS, paling istiméwa mangrupa link na sareng Google Earth di continuity kalawan téma bab kahiji. Pikeun starters widang GPS dina bagian ieu téh rupa, usaha gede nyimpulkeun pangpentingna sarta kosong ti isu teknis, praktis sarta teoritis kronologis.

palatihan

Bab katilu nu ukur latihan nu rising gelar tina kasusah tina nyieun lapisan ka pamakéan canggih tina Excel Rumusna theming dina peta diterbitkeun di internet ti file CSV.

GPS sarta gawé babarengan

Di tingkat ieu, pamaké anu panginten aranjeunna terang sagalana ngeunaan Google Earth tiasa héran, mangka nunjukeun kumaha carana sangkan polder atawa legenda nu dikandung dina KMZ sarta nembongkeun ka némbongkeun lapisan dina Google Earth.

Bagikeun sarta kolaborasi

Tungtungna eta ngécéskeun kumaha anjeun tiasa dianggo collaboratively maké Internét.

Dina kacindekan: Hiji kontribusi penting nu asuransi kabeh bakal manggihan hal anyar, tapi lolobana bisa memotivasi jalma teu ngagagas dina widang ieu markisa pikeun géografi.

Kuring nyarankeun nyandak katingal sarta simpen ka paporit Anjeun sabab henteu saban poé kamajuan ieu datangna sarta tetep online.

Di dieu anjeun bisa meuli buku http://www.arnalich.com/es/goops.html
Di dieu Anjeun tiasa baca online

The latihan dina kitab tiasa ngundeur di dieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.