Install WordPress, saméméh 5 menit

Impian Weaver ftp WordPress téh platform on nu loba blog anu dipasang sacara umum anu sanggeus kabawa ku panyadia bébas kayaning Blogger-, hoyong gaduh kontrol hadé ruang Anjeun.

Éta téh ceuk instalasi 5 menit, tapi ngarti nu diperlukeun sababaraha jam pertama kalina. Ieu kajadian unggal waktu kuring ngalakukeun deui kuring sono undak, jadi kuring akal yen Kuring keur nulis ngagambar sorangan lamun diperlukeun, sakumaha kalayan loba ganda dina blog ieu. Ayeuna eta geus mekar teuing administrasi online kesederhanaan, kaasup néangan payil, masang plugins, témplat na ngamutahirkeun versi anyar. Sanajan kuring resep neruskeun ngawas data ti manajer ftp lokal, sakumaha DreamWeaver tur nulis offline kalawan Live Writter.

Hayu urang tingali di dieu léngkah kawentar saméméh 5 menit:

1. urusan awal: Ngagunakeun WordPress, anjeun kudu boga domain na mayar hosting, tapi ngartos operasi nyaeta cocok kahiji Gunung hiji blog ngeunaan WordPress.com, nu bébas tapi sahandapeun subdomain. Dina hal ieu kuring moal ningalikeun hal Geofumadas.com dipasang dina Cpanel tur junun ti DreamWeaver.

2. Ngundeur WordPress. Tanpa loba deui, Anjeun kudu nurunkeun eta ti kaca WordPress.org, aya salawasna versi panganyarna. Lajeng, folder nu ragrag dina format .zip kami kudu uncompress.

Impian Weaver ftp

3. Ngonpigurasikeun ftp nu. Keur kitu, urang bakal make DreamWeaver, saméméh Macromedia, ayeuna Adobe.

install wordpress Heula, hayu urang nyieun hiji sambungan ftp kalawan akun abdi Cpanel, dimana kuring dibayar hosting. Ngaran pamaké sarta sandi dieu anu nimukeun, tapi ieu kedah geus ditangtukeun anjeun sadayana panyadia hosting Anjeun.

Ti DreamWeaver, pilih Situs> Atur situs. Teras we nunjukkeun yén kami moal nyieun situs anyar.

Panel, urang museurkeun kategori pilihan canggih info lokal.

Urang nunjukkeun nami, dina hal ieu egeomates

jeung diréktori lokal, anu tiasa bisi ieu "Dokumén abdi / webgeofumadas"

Teras pilih kategori manajemén Jauh:

tipe: ftp

Ngaran sahiji pamondokan: geofumadas.com

Cpanel pamaké: geo

Cpanel Sandi: Fumadas21

Mun tombol ujian urang ngabales ogé, kami aya dina lagu, anjeun moal bisa, janten masalah firewall atanapi gaduh data pamaké goréng jeung sandi.

Impian Weaver ftpSanggeus réngsé, pilih OKterus Puguh.

4. Unggah WordPress.

Mun sambungan nu mangrupa rupa kalawan mencét sambungan jauh bisa ningali spasi urang Mayar ku sadayana nyali na kaluar.

Kedah ngundeur folder public_htmlKalawan tombol meunang file, Teras we tingali diréktori ieu dina piringan lokal, sarta aya nempatkeun sagala polder tur file diundeur tablet WordPress. (Teu polder) tapi eusina.

Pikeun unggah, deui DreamWeaver, dimana asuransi na bisa ningali, urang milih kabeh file kasebut sarta datang nepi ka tombol héjo nempatkeun file.

Kudu boga kasabaran sipatna cukup file, jeung leuwih ti hiji bisa nyandak gumantung kana tipeu konéksi anjeun boga.

5. Pariksa yen sakabeh up.

Impian Weaver ftp Mindeng éta kajadian yén engké henteu masalah masang, sabab file a teu disalin, tah eta anu luyu pikeun pariksa yen sagalana indit lengkep.

Keur kitu, folder nu dipilih public_html, Naha tombol mouse katuhu tur pilih pilihan nu nyingkronkeun.

Kalayan ieu, sistem bakal neangan lamun aya file anu teu nepi, tur ahirna miwarang kami pilihan pamutahiran atawa pesen éndah yén aya nanaon sinkronkeun. Henteu ngalakukeun ieu ku manajer ftp tiasa tricky uninga lamun sagalana aya dina urutan, sanajan jelas yén ti Cpanel bisa dilakukeun sakumaha dikomprés sarta di uncompress eta nepi dinya.

Ieu ... anu menit 5 kawentar. Ieu gé ningali di pos sejen.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.