Kodak EasyShare nguji M341

Sanggeus leungitna irreparable of Benq kuring, nu can tangtu hiji gracioso geus ngarasakeun di expense of kagagabahan kuring, kuring indit pikeun pilihan langkung mirah mun meunang ku.RED-M341

Metot salaku kaulinan ieu anu henteu ngaleuwihan AS $ 150 nyaeta amazed. Gemblengna, ampir jiga kaméra sejenna kali ieu, kalawan satengah harga hiji Sony MemoryStick na bangor. Ieu ngarojong SD.

Resolusi: 12.2 piksel mega. Éta geulis, saha bakal nyandak sakedik pentingna pikeun duanana, tapi bédana téh noticeable sawaktos nyandak gambar ku zum panjang tur nyieun motong di wewengkon leutik.

Nyandak di gambar: Ieu geulis alus, teu a rugbi basajan tina nembak kontinyu, tapi ngajadikeun hiji jenis parobahan handap degradasi teu merta tonality linier. Ieu conto Teluk Fonseca di Pasifik Jawa Tengah, transisi seamless tapi inget yen kacaangan diganggu kuring ka titik Abdi teu bisa ningali tumpang tindihna nu.

100_0591b

Tempo kaputusan ieu, nu najan sabenerna henteu sinambung adegan, ngamungkinkeun pikeun ngagabung transisi. Nu ngawasa putri abdi di will.

100_0552b

Toma en movimiento: Di potong kompas pencet, anjeun boga pilihan pikeun moto speed obyék, sahingga kaméra pindah, video newak. Tempo gambar ieu dicokot tina mobil:

100_0735b

Anjeun tiasa ningali zum mertahankeun seukeutna gambar. Ieu teu kaméra magic teh 12 Mega piksel.

Ieu teh subuh on Easter Quimistán Valley dina Honduras. Taya zum, panonpoé teu bakal kasampak di ukuranana éta.

Tur bisa pindah mobil, teu goréng.

poto ngabogaan lousy kontrol dua per tilu, tapi isuk-isuk ieu lebak éta chulada a, mun mere ilham sagala geofumada delicately sesela wrists na jeung scalpel Dr Gray.

... lamun hijina anjeun teu
nanaon kirang ti kalangkang kuring ...

Tapi moal dinten ... Abdi dua poé balik dina pakansi.

100_0731b

Upami: fungsi siap pake umum nu geus boga kabeh, sabab dokumén-resolusi luhur, poto pikeun Panonpoé Tilelep, objék backlit, lilin, barudak maén kalawan lampu caang, kana pools, sparkling on pantai, sparkling dina salju, diri hidep, objék anu caket, petasan , jsb

100_0742b

Dina conto éta, budak, Sebastian hanjelu nu kuya ka maot. Hiji wengi hanjelu, urang dijieun vigil solemn, sarta tanpa loba protokol tuang kana walungan tina sasak.

2 balesan pikeun "Nguji Kodak EasyShare M341"

  1. Abdi teu lucu, anjeun ngan salempang kaméra pikeun eupan barudak kuring jeung duit manehna bakal meunang pikeun eta.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.