Hiji dinten neken dina kahirupan egeomates

1812008 012 sababarahaSababaraha poé katukang teknisi hiji nyebutkeun sabaraha anjeunna junun meunang ngaganggu tur teundeun tawa dina waktos anu sareng. Éta dina ciri tina kapribadian unggal jalma, kajadian ka kuring Kuring teu bisa meunang ambek pikeun dua poé sarta mindeng teu ngabitukeun tapi tetep (nu bad) sanggeus hiji bari nu anger disguised salaku explodes tenang ogé hiji ragam uncontrolled atanapi dangong pesimis depresi.

Kaula mah Freud, kaahlian maranéhanana ngan kudu aranjeunna Nancy, tapi wow, ieu gaduh blog teknis nu nyiar ngajaga taliti aspek kahirupan pribadi téh hartosna pajeulit, sababaraha urang bisa mikir yén tukangeun pos nu aya parasaan. Kaadigungan ogé dicampur ironi (anu oge lumayan) anu bagian tina kabiasaan kuring bisa make aran nu sagala aya alusna, atawa sahenteuna alus humor sigana ngajawab masalah ... sahenteuna milik.

Tapi tungtungna, kami ukur manusa, urang boga babaturan, kulawarga, barudak, Pagawean, kartu kiridit, mobil na sarébu hal bisa kaluar dina waktu ka ngangsonan depresi, hanjelu tur anu weruh sabaraha langkung réaksi nu mungkas nepi reflecting on parasaan , émosi jeung wasiat. Jeung hormat aranjeunna pantes, abdi ménta idin rék dipegatkeun pisan saeutik téhnologi sarta sababaraha kaluar tina konteks kultural.

Naon depresses kami:

  • Kami manusa, jeung kolot di umur heubeul maranéhna (kiwari ukur indung kuring), Saha meunang gering sarta nyandak waktos. Sakali kami ngagaduhan hirup tur undur pikeun mere deui pangalusna, loba naon urang ayeuna geus kahontal nyaeta hasil tina usaha selfless maranéhanana. Lajeng tangtu, kaséhatan anjeun, jarak na nostalgia keur taun Isro sanggeus cangkir kopi jeung donat ninggalkeun kami perasaan kakuatanana sabab urang hayang ngalakukeun leuwih keur maranehna.

  • cesia piñata urang oge boga kids di sakolaAnu aya kalana maranéhna poho ngalakukeun pagawean di imah anjeun jeung 9 wengi urang anjog ku seuri fearful ngabejaan Anjeun:

- ... ieu ... ieu Daddy, aya modél pikeun ngalakukeun isukan, jeung ngurus nu meuli di toko hardware sababaraha bahan.

  • Meureun éta bagian tina tanggung jawab, sakapeung maneh salempang ngeunaan mahluk ieuNu eusian kami kalayan loba kapuasan tapi ogé nyieun urang gering tur ngajalankeun di tengah wengi ka klinik a. Aya kalana anjeun ngeunaan miara hareup anjeun sanajan aranjeunna lacked aranjeunna ... éta dahsyat.

  • terus Kuring boga blog anu, Goes up asalna handap pikeun wirahma naon Google megatkeun, keur nalika server maranéhanana kaluar kunjungan ku search engine bakal balik deui ka tingkat ka sesela wrists Na. Eta teu kudu lumangsung loba, sabab kuring téhnologi (teu bisa aya egeomates) tapi Sigana mah kami geus ngeusi hobi nu mungkin hiji poe meunang handap haté, tapi ogé ti peuntas satisfactions yen ieu geus kuring dibawa outweigh poe goréng Google , Adsense, Analytics, Zync, RegNow, PayPal, Reviewme, TLA, LinkLift pakait sarébu hal.

  • motos 020 Kuring boga proyek nu kumaha bae nyaeta altruistic lamun urang ngabandingkeun naon anu dipigawé ku kotamadya sarta jelas sakumaha sababaraha anu yakin yén gotong internasional nyaéta méré jauh duit tanpa nungtut hasilna. Satengah tina hileud abu abdi anu disababkeun ku technicians kota anu poho yén maranéhanana dipilih ku rahayatna keur ngalengkepan karya maranéhanana, ngawula jalma anjeun sanajan hartina gawé. Loba caang, sababaraha hésé téhnologi sarta séjén pikeun organisasi ... kabeh babaturan kuring.

  • CC 130508 078 perjalanan abdiSababaraha waktu ka tukang hayang kaluar, iinditan, nohonan tempat na I kudu ngaku yen kuring geus teu leungit nu rasa petualangan. Tapi teu ka lalampahan gawé sarua pelesir nu, nalika anjeun dua minggu jauh ti imah, di 10 peuting dina hotél seedy tur teundeun keur nélépon ti putri 8 taun anjeun nangis ngabejaan Anjeun:

- ... Daddy, abdi hayang anjeun didieu ...

Sumuhun folks, loba hal bisa depress kami sababaraha kali sabulan, tur kiwari ... Ieu persis salah sahiji jalma poé.

Balesan keur 10 "A dinten neken dina kahirupan egeomates"

  1. Hatur nuhun Angela téh pernah telat na kirang hiji ciuman ti anjeun.

    Coklat maju kalawan danceable.

  2. Hello!

    Abdi saeutik sibuk na ogé ... Abdi saeutik telat, tapi tetep kuring ninggalkeun ciuman dieu jeung loba dorongan ...! Kuring miharep nu nuju perasaan hadé! Pikeun kuring perkara aranjeunna henteu gampang, tapi aya urang balik, sakapeung nari, sakapeung maca, sakapeung ketawa, sakapeung nangis, salawasna dipake ....

    Salam ti cinyusu tina Iberia ...

  3. Hébat Nancy, kecap anjeun henteu matak nyusahkeun kuring, ti mimiti kuring mutuskeun pikeun ngarampa topik anu kuring resep ngadangukeun naon anu parantos dicarioskeun ku batur. Sareng kuring ngahargaan silaturahim dina kajauhan.

  4. Dear G!, Abdi teu boga loba kaahlian psikoanalisa
    Tanpa wanting delve teuing pribadi, abdi nyebutkeun kieu:
    Anjeun gaduh kulawarga geulis, karya jeung alesan sejenna mun grab onto nalika aran buruk. Anjeun oge terang yen aya hal anu teu tiasa resep anjeun tunggal, kabebasan anjeun rada diwatesan, tapi sugan teu patut eta?
    Nu nuju teu Superheroe atawa Dr. G!. Urang teu bisa jeung teu ngajawab sagalana éh. Grrr, abdi raging tapi kitu ......
    Chau, babaturan na hapunten pamadegan kieu lamun uncomfortable. Tapi kuring pikir anjeun dibuka panto ....
    Salam ti Peru
    Nancy

  5. Hatur nuhun John, geus aya standarisasi loba hal.

  6. Hello!, G

    Ieu kajadian pikeun urang sadaya yen aya poé nalika nanaon mana katuhu jeung sagalana sigana leuwih goreng ti goréng.

    Kuring ngirim anjeun nangkeup jeung kavling dorongan ti tiis tur poék kalér.

    Juan M.

  7. dieunakeun henteu masalah lamun teu meunang ka handap beuki laps ngadeukeutan anjeun, kuring nempo Anjeun gaduh sakabeh kontak sahenteuna naon urusan na naon bersih. naséhat Gerardo urang téh rupa lamun dibiruyungan aranjeunna

  8. Sumuhun Pak, nasehat ti sobat Gerardo urang hébat balik ka serenity.

    Tangtu, moal ngahemat kuring ti kawajiban pikeun kiwari, buka ranjang di 4 isuk ... lamun Mexico dF.

    Mun dina waktu nu keur ngimpi ngeunaan gadis lucu, moal leupas.

    🙂

  9. Hei, dahar sapotong salmon smoked sapanjang sareng kéju saeutik tur marengan eta kalawan sababaraha roti homemade na beureum alus.
    Sumuhun, éta hiji investasi, tapi kuring bakal hatur Déwan ..

    Upami teu kitu, hirup téh kawas antrian kami maénkeun unggal dinten ... hayu anjeunna giliran pamaén séjén pikeun dinten.

    Wasalam
    Gerardo

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.