... eta kamungkinan

Tangtu, kedah aya cara pikeun ngahibur jiwa; sarta kuring geus kapanggih.

Kawas iinditan tilu dina dua poé, nepi ka nyaho tempat, nyandak gambar, earn mil, inget. Kadang-kadang sabab kuring bisa, sabab kuring hayang batur, ampir salawasna sabab
Kuring ngahutang.

Na enya, aya cara pajoang adrenaline, sakumaha tangtangan ti surveyors ekstrim atawa sasak anu luncat jeung suku dihijikeun.

Naon anu enya!

gps_snow

gview

Tiasa ngahibur nostalgia ku buku alus, narilep pikeun nyocogkeun momen ... rumearlo a katilu kalina. Oh!,
Badag!.

Jeung anjeun malah bisa pikir éta gampang poho ingetan pikeun tilu menit boga anjeun, nongkrong di dada abdi ... Bisa eta jadi nu diri geus poho drum abdi sounding.

... éta dipikaresep.

Naon kajadian éta pernah dipikacinta kawas ieu ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.