Webinar: 5 hal pangalusna anjeun bisa ngalakukeun jeung software CAD

Ngabayangkeun ngabogaan susunan 45 datar kalawan buleud atawa modul Layout mawa informasi pakait sareng tabel di Microsoft Office, kayaning jumlah lambaran anu disatujuan, tanggal persetujuan, jsb Jeung anjeun kudu nerapkeun robah ka sadayana planes jalma tanpa muka hiji-hiji, ngan ngarobah data dina matrix Excel.

Pasti éta pamakéan Excel dipasung widang dinamis tina hiji DGN na file DWG jauh leuwih potensi rékayasa, arsitektur sarta surveying.

Sajaba ti éta, oge mungkin pikeun ngaronjatkeun produktivitas maké AutoCAD, MicroStation atawa hal PowerDraft kawas:

  • Impor tabel ti Excel atanapi Kecap sakumaha katingal dina Office,
  • block kontrol perpustakaan ti manajer tunggal,
  • Ngedit pesawat gambar discan tanpa ninggalkeun program CAD,
  • Pamotongan bagian tina hiji gambar na bersih kotor,

Ieu sareng seueur parantos katingal énjing dinten Salasa Juli 18 dina Webinar «Ngaronjatkeun produktivitas anjeun dina CAD",

Tanggal: Salasa, July 18, 2017.
Waktos: 2: 00 PM (AND - AS)

Link: «Ngaronjatkeun produktivitas anjeun dina CAD".

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.