peta MapinXL ti Excel

MapinXL mangrupa aplikasi diwangun ku Articque, kantor jalma-berorientasi, moal aya anu ahli GIS tapi anu hoyong ngingetkeun kalayan peta berwarna.mapsinxl

Simkuring, urang méakkeun hirup wanting nyambung peta urang Excel, sadar yen batur moal bisa meunang jauh ti solusi Microsoft; jeung ieu urang geus rengse sarébu cara pikeun ngajawab éta, importing data, transforming format, nyieun koneksi data, jasa penerbitan, jsb Sugan keur alesan ieu, solusi bakal sigana primitif di kamampuhan maranéhanana, tapi haseup desain ieu dumasar kana jeung kabalikan tina GIS (peta ti Excel), sarta ieu mangrupa konsép hébat.

Diarahkeun ka ahli non-GIS

Loba usaha suksés mimitian ku solusi basajan, Sangkan eta anu ngarancang parabot ieu meunang kana sirah tina hiji manajer anu miwarang patarosan kawas:

  • Naha kuring kudu jadi nanyakeun peta unggal waktu ahli GIS?
  • Kantos Naha kuring dikirim deui telat?
  • Naha anjeun pernah sono hiji kasalahan berwarna?
  • Naha anjeunna yakin kuring pikeun investasi dina ngembangkeun loba rébuan GIS tur salawasna ngurus ngirim kuring kintun dina jpg ... na weighs jadi loba megs nu pernah datang?

Desain web perusahaan MapinXL speaks keur sorangan, anu dijieun ku pamasaran urang sorangan.

Di lingkungan Excel

Hal rada pikaresepeun pikeun aplikasi ieu, nu ieu terpadu salaku tab anyar dina pita tina Excel, ieu pisan intuitif dina titik ieu anu urang sakabeh meunang dipaké pikeun lingkungan ieu.mapsinxl

Hal anu ngajadikeun MapinXL kanggo saha wae nu hayang ngahasilkeun peta dicét pikeun presentasi a, recovering hiji inisiatif nu sakaligus miboga Excel, tapi waktos Anjeun bisa nyieun lingkung anyar, edit tabel, pakait sareng tabel sejen, theming ku kriteria nu tungtungna jadi grafik warni.

A Konstrain utama nyaéta nyieun peta anyar, saprak aranjeunna ngagunakeun format aneh disebut vxf, éta ukur maranéhna terang kumaha carana ngahasilkeun. Haratis Anjeun tiasa ngundeur sababaraha peta nagara jeung bagean, upami batur perlu peta anyar, maranéhna bisa nyieun, tapi maranéhna teu ngajelaskeun dina kaayaan naon atawa harga.

mapsinxl

Nilai ditambahkeun

hargana $ 99 per lisénsi nu bisa dibeuli via PayPal. Lumayan keur pausahaan nu bisa masihan pamakéan di wewengkon pamasaran, jeung aspék kayaning:

  • customer Mapping atanapi supplier
  • rencana perluasan
  • Laporan ka investor jeung mitra

Pikeun hiji eksekutif anu spent leuwih ti $ 700 dina acara data, $ 1,500 dina dibabawa, anu ngumbara 200 mil ngayakinkeun investor anu jutaan maranéhanana anu ngahasilkeun ... teu alesan pikeun investasi $ 99 dina kaulinan ieu sareng pamenta sekretaris na panon geulis nu ditambahkeun kana laporan Anjeun dicét peta. Leyuran kawas ieu sareng Touche Aranjeunna hal paling praktis Kuring geus katempo keur geomarketing.

web: MapinXL

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.