Integrasi peta di aplikasi wéb

Patocinado link.

Saeutik demi saeutik aplikasi wéb narékahan adaptasi téknologi anyar dina fungsionalitasna, utamina integrasi peta sareng pamilarian pinter. Kanyataan yén Google, Yahoo, Microsoft sareng raksasa wéb sanésna parantos nyayogikeun jasa peta ngajantenkeun pangguna janten biasa gumantung aranjeunna… online.

Ieu teh kasus antarbeungeut anyar http://www.Vuelosbaratos.es, komparator penerbangan mandiri, sareng riwayat ti saprak 2004 nyayogikeun fasilitasna, sakumaha namina nunjukkeun, pikeun milarian cara perjalanan sareng tetep dina harga anu pangsaéna.

Di antara fitur-fitur anu paling hadé anu parantos nambihkeun kana layanan nyaéta:

1. Adaptasi panganteur peta

Para pelesir biasa peta, ieu nyieun kaputusan penerbangan murah pikeun pungsionalitas nu kieu wilujeng sumping, jelas yén sanggeus terpadu kana API Google ngajadikeun akrab pisan.

gambaran

2. Maluruh tangkas

Pisan fungsional, sareng hiji panganteur AJAX, upami abdi hoyong milarian lalampahan, pikeun masihan conto: Tarragona, Katalonia, Spanyol; jasa masihan abdi balik pilihan tina iinditan duanana dina pilihan hawa, saperti dina karéta jeung beus.

Kalayan alternatip ieu nyaéta anjeun tiasa mendakan panyadia ladenan perjalanan, sabab Penerbangan murahanana teu ngicalan, éta ngan ukur hiji kontak anu nyayogikeun alternatif anu paling saé.

gambaran

3. Statistik sareng grafik anu sasuai

Jasa kalénder ngamungkinkeun kami pikeun terang kaping sareng waktos anu paling dipilarian, anu tiasa ngabantosan kami milih waktos dimana perjalanan tiasa direncanakeun ... naha urang resep ngumbara dina usum luhur atanapi usum handap. Fitur praktis sanésna nyaéta anjeun tiasa mendakan penerbangan atanapi jasa angkutan anu paling seueur dipilarian dina jangka waktu, gunana pikeun terang kumaha résiko kaleungitan kasempetan pikeun ngarambat kusabab seueur paménta.

gambaran

Situs aya dina Español e Inggris, kaca séjén jaringan Flights Aranjeunna dina basa Ibéria béda jeung basa anu sanés.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.