Integrasi peta di aplikasi wéb

Patocinado link.

Saeutik demi saeutik, aplikasi wéb narékahan pikeun adaptasi téknologi anyar dina fungsionalitasna, utamana integrasi peta sareng milarian anu pinter. Kanyataan yen Google, Yahoo, Microsoft sareng raksasa sejenna dina wéb tos masihan jasa peta tiasa nganggo pamaké anu paling sering na gumantung kana aranjeunna ... online.

Ieu teh kasus antarbeungeut anyar http://www.Vuelosbaratos.es, Komparator hiber bebas, sareng lintasan anu asalna tina 2004 nyadiakeun fasilitas, sakumaha ngaranna nyebutkeun, pikeun milarian cara kanggo ngarambat sarta tinggal di harga pangalusna.

Di antara fitur-fitur anu paling hadé anu parantos nambihkeun kana layanan nyaéta:

1. Adaptasi tina interfaces peta

Para pelesir biasa peta, ieu nyieun kaputusan penerbangan murah pikeun pungsionalitas nu kieu wilujeng sumping, jelas yén sanggeus terpadu kana API Google ngajadikeun akrab pisan.

gambaran

2. Maluruh tangkas

Pisan fungsional, sareng hiji panganteur AJAX, upami abdi hoyong milarian lalampahan, pikeun masihan conto: Tarragona, Katalonia, Spanyol; jasa masihan abdi balik pilihan tina iinditan duanana dina pilihan hawa, saperti dina karéta jeung beus.

Kalayan alternatip ieu nyaéta anjeun tiasa mendakan panyadia ladenan perjalanan, sabab Penerbangan murahanana teu ngicalan, éta ngan ukur hiji kontak anu nyayogikeun alternatif anu paling saé.

gambaran

3. Statistik sareng grafik anu sasuai

Ladenan almenak ngidinan anjeun terang kaping sareng waktos anu pangceringna, anu tiasa ngabantosan urang milih waktos janten Anjeun tiasa ngarencanakeun perjalanan ... hoyong kami resep ngarambat dina usum tinggi atawa low. Pungsionalitas praktis ieu nyaéta yén anjeun tiasa milarian penerbangan atanapi jasa transport anu pariksa ku waktos paling sauntuyan waktos, berguna ngapalakeun anu picilakaeun kanggo sono ka kasempetan anu ngarambat alatan paménta luhur.

gambaran

Situs aya dina Español e Inggris, kaca séjén jaringan Flights Aranjeunna dina basa Ibéria béda jeung basa anu sanés.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.