Tungtungna balik Tangtu Manifold

gambaran minggu ieu geus teuas, sanggeus hiji teknisi unggulan anu éta kalayan proyék pikeun leuwih sataun kuring kaluar, kuring kungsi nyieun seminar anu anjeunna bakal nganteurkeun kana Manifold pikeun pamakéan kota. Bari kuring nyiapkeun ngagantian dua instruktur anyar.

The workshop heula ieu reviewing Microstation tilu minggu ka tukang, tapi ogé némbongkeun sababaraha equivalences kaasup kalayan AutoCAD; minggu ieu geus transisi ti persiapan data dasar Microstation Geographics bisa diimpor ku Manifold Systems.

angka alus:

Murid 10, 1 instruktur, calon instruktur 2, 4 poé latihan. Ti wahana shuttle hotél éta Project jeung malhumoré kuring sabab sabagian henteu minuhan pancén ti seminar saméméhna sababaraha poé ditinggalkeun di 8 wengi ... tah ieu mantuan.

jam 6, a teknisi, méter 1.12 piksel pikeun aréa padesaan. Kami geus dipaké Stitch Maps Google Earth pikeun ngundeur sakabéh gambar resolusi luhur kotamadya 10 aub ...

jam 3, a teknisi, 34 checkpoints. georeferencing gambar diundeur kalawan Microstation Descartes, urang salajengna dihijikeun jeung potong bagian dipikaresep di kota ...

jam 2, lisensi diaktipkeun 10, 3 technicians. Cpu'sa kapaksa mawa cybercafe pikeun nyambung ka Internet sarta ngaktipkeun lisensi Manifold GIS ...

angka Bad:

wewengkon boga sistem lousy distribution kakuatan sahenteuna 4 kali sapoé kakuatan indit kaluar jeung sanajan tempat miboga tutuwuhan kakuatan teu kabeh mesin gaduh batré ... gain MicroStation boga autosave tapi Manifolds leuwih sagala leungit 40 menit gawé keur teu ngajaga remen.

kieu:

Tangtu ieu aimed di gedong data, hasil tina bengkel geus nyieun peta jalan na hidrologi anu kungsi dipigawé maké peta lambar 1: 50,000 pikeun ngaran tempat jeung gambar diundeur ngagambar duanana jalan, walungan na ravines. Urang diwangun kalayan MicroStation, teras diberesihkeun na tuh topological titik sambungan; tungtungna ngekspor via "pager file"Kadar na konversi v8 mun v7 ku converter tumpak Pisahkeun ... pangalaman religius bakal ngabejaan Enrique Iglesias.

Kursus salajengna aya dina tilu minggu lamun urang miharep ka ngawangun topographical, cadastral na lapisan taneuh. Oge aplikasi analisis na manajemen data kalayan Manifold.

Tungtungna taun kamari kaasup lapisan administratif, indéks jeung gambar dina naon Tangtu kudu ngandung jasa penerbitan IMS, Nyieun layouts sarta output bursa data kalayan GvSIG, AutoCAD Peta sarta Bentley Peta.

Hiji Balesan to "tungtungna deui tangtu Manifold"

  1. Manifold masih inget latihan unggulan I narima ... gangguan teh nya eta teu diondang kuring deui ...

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.