Tungtungna balik Tangtu Manifold

gambaran Minggu ieu parantos sesah, saatos teknisi anu hadé anu parantos sareng proyék langkung ti sataun ngundurkeun diri kuring, kuring kedah ngalakukeun seminar anu bakal anjeunna pasihkeun ka Manifold pikeun panggunaan kota. Dina waktos anu sami, kuring kedah nyiapkeun dua instruktur gaganti anu énggal.

Bengkel anu munggaran diulas ku Microstation tilu minggu ka tukang, sanaos ogé nunjukkeun sababaraha persamaan sareng AutoCAD; Minggu ieu parantos janten peralihan persiapan data basis di Mikrostasi Geografi kanggo diimpor ku Manifold Systems.

Nomer anu saé:

10 murid, 1 instruktur, 2 calon instruktur, 4 dinten latihan. Kusabab kendaraan mindahkeun ka hotél mangrupikeun ti Proyék sareng kuring dina kaayaan goréng kusabab sababaraha henteu ngalaksanakeun tugas-tugas seminar samemehna sababaraha dinten urang angkat jam 8 wengi ... janten éta mangpaat.

6 jam, teknisi, 1.12 méter piksel pikeun daérah padesaan. Kami parantos nganggona Stitch Maps pikeun unduh tina Google Earth sadayana gambar résolusi luhur kotamadya 10 aub ...

Jam 3, teknisi, titik kontrol 34.  Georeferencing tina gambar anu diunduh ku Microstation Descartes, kami salajengna bakal gabung sareng motong kana bagean dipikaresep ku kotamadya ...

2 jam, 10 lisénsi diaktipkeun, 3 teknisi. Urang kedah nyandak CPU ka Cybercafé pikeun nyambungkeun kana Internet sareng ngaktipkeun lisensi ti Manifold GIS ... 

Nomer anu goréng:

Wewengkon ieu ngagaduhan sistem distribusi kakuatan anu saé, sahenteuna 4 kali perangkat listrik di luar sareng najan tempat éta ngagaduhan pabrik listrik, henteu sadaya mesin ngagaduhan batré ... a gain yén mikrostasi disimpen sacara otomatis tapi Manifold langkung ti hiji leungit 40 menit kerja kanggo henteu ngémutan sering.

kieu:

Kursus ieu berorientasi kana pangwangunan data, hasil tina bengkelna nyaéta nyiptakeun jalan sareng peta hidrologi anu kedah dilakukeun ku aranjeunna nganggo 1: 50,000 lembar kartografi pikeun toponimi sareng gambar anu diunduh pikeun ngagambar duanana jalan, walungan sareng aliran. Kami ngawangun aranjeunna sareng Microstation Geographics, teras kami ngabersihan topologis sareng sambungan titik; tungtungna ngekspor via "pager file"pikeun tingkat anu misah sareng konvérsi v8 ka v7 ngalangkungan konvérgasi ... pangalaman agama sadayana salaku Enrique Iglesias bakal nyarios.

Kursus salajengna nyaéta dina tilu minggu, nalika kami ngarepkeun ngawangun topografi, cadastral sareng lapisan taneuh. Ogé aplikasi analisis data sareng manajemén sareng Manifold.

Tungtungna, kursus anu terakhir bakal kalebet bagian administrasi, indéks sareng lapisan gambar dina naon anu tangtu kedahna ngandung Publikasi layanan IMS, nyiptakeun susunatur kaluaran sareng bursa data sareng GvSIG, Peta AutoCAD sareng Peta Bentley.

Hiji Waleran ka "Tungtungna balik tina kursus Manifold"

  1. Manifold anu alus kuring masih émut palatihan anu kuring nampi ... anu goréng nyaéta kuring henteu diulem deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.