Siap pikeun seminar GvSIG

Tungtungna lembaga aranjeunna anjeunna disebutkeun eta ieu mutuskeun ku GvSIG, sapertos nu maranéhna geus dijieun proposal pikeun ngembangkeun sistem manajemen Émbaran Municipal dimekarkeun dina Java API GvSIG.

Ku kituna kuring gé jadi méré éta hiji seminar ngeunaan 3 poé tilu poé unggal handapeun nami:

"Salaku GvSIG do kalayan naon Anjeunna ngalaksanakeunna kalawan ArcView"Kuring gé jadi dividéndolo dina tilu tahap:

  • Data konstruksi
  • Analisis Hasil
  • jasa Publishing

For ayeuna mah tos genep siswa geus tangtu aranjeunna pamekar 2 Java, dua ngatur ArcGIS sarta kabeh aya anggota hansip heubeul ArcView 3x.

gvsig WFS

Aranjeunna dirancang proyék nu ngawengku ngembangkeun hiji aplikasi pikeun pamakéan walikota, manual pamaké jeung kotamadya pilot latihan 5. Mangka diperkirakeun yén pangalaman anu bisa systematized sarta lembaga union di kotamadya tiasa ngayakeun réplikasi ka kotamadya lianna.

The workshop heula bakal di akhir bulan Oktober jeung dua dina bulan Nopémber, salah minggu eta.

Kuring ngabejaan aranjeunna dinya.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.