peta Impor shp mun Microstation

Candak masalahna:

ArcView boga lapisan nu ngandung jurisdictions kalurahan di hiji format bentukna aréa tur ngimpor kana kahayang Microstation Geographics. Hayu urang tingali kumaha:

wangun

vektor impor

Éta dipikabutuh pikeun ieu muka hiji proyék di Microstation Geographics, dina hal ieu kuring boga hiji nyambung ka base ku Aksés ODBC.

gambaran "Gambar / Impor / shp, mif, e00 ..." geus dipilih sarta panel kontrol, di mana file dipilih ieu diimpor maké "file / pilih file impor" dipintonkeun.

Teu ukur bisa ngimpor data dina format .shp tapi ogé Mapinfo (MIF) jeung ArcInfo coverages kana heubeul (.E00 format).

impor ti ArcView

Sakali format nu dipilih, Anjeun kudu milih atribut nu nampa vektor pikeun ngimpor diimpor, jadi atribut pikeun wates jeung centroid dipilih nurutkeun kasus nu bener. Anjeun oge kudu milih tipe data. titik, garis atanapi aréa jeung format tina sumber jeung tujuanana unit.

Upami anjeun hoyong euweuh urusan databés impor pisan gancang, Anjeun ogé bisa milih ngan hiji aréa ku pager a.

gambaran pilihan sejen disadiakeun nyaéta kamungkinan importing nedunan beberesih topological sangkan anjeun teu mawa kuring wangun tapi LineStrings kalawan haratis titik kotor ... alternatif alus lamun urang inget yen ArcView teu ngajalankeun topology ambéh data dipaké pikeun jadi kotor produk pangropéa nu Chilazo.

geographics 2

Importing data

Anjeun kudu pilih "impor tabel atribut" pilihan, teras ngaran anu bakal nunjukkeun tabel di Aksés database na rék diimpor kolom. Dina sababaraha kasus Kuring geus katempo file .dbf kalawan ngaran anu ngandung spasi ngabalukarkeun masalah atanapi karakter mahiwal.

Bisi loba data importing tiasa milih "kotak hambalan", misalna yén barisan sarta kolom nunjukkeun sistim ngalaksanakeun prosés dina indéks spasial sarta bisa ningkatkeun kinerja.

impor ti ArcView

gambaran Sakali diimpor data, centroid sarta wangun boga Alas kana databés, sapertos yén konsultasi jeung "Data Review" méja atribut aya naék. Pikeun ngaktipkeun ikon ieu janten "parabot / geographics / geographics"

impor ti ArcView

gambarandata Patellar

Lajeng data diimpor bisa sasari tina informasi database Aksés ngaliwatan "Database / anotation" ngangkat panel nu bisa Anjeun buka pembina pamundut, milih tabel sarta kolom dimana urang rék mawa téks.

Sajaba Anjeun bisa milih pormat téks, tipeu item (sél, téks, titik), offset na upami Anjeun hoyong concatenate data.

Sagala data sasari ti flirting peta brings, jadi mun ngalakukeun "data review" ieu.

Tur siap gentlemen,

geographics

8 balesan pikeun "Impor peta shp mun Microstation"

  1. Sarta manual dimana kuring ngajelaskeun di jéntré yén kuring ngimpor ékspor, kaleresan bakal jadi pohara kapaké pikeun kuring.
    «Pangetahuan teu butuh rohangan»

  2. hatur nuhun pisan pikeun ngajawab mamang teh berpungsi ogé, upami mamang timbul kuring kuring nulis.
    hihi sigana hiji méwah digawekeun SHP di MicroStation tanpa ngabogaan ngaliwat ArcMap sampurna, deui hatur nuhun pisan

  3. Éta henteu dipigawe nalika diimpor. Anjeun kedah ngimpor aranjeunna nalika aranjeunna sumping, sakali-jero lebet harta aranjeunna.

    Pikeun thematise, Anjeun nganggo:
    File / Peta Manajer, nyieun model anyar
    Satuluyna anjeun masihan katuhu-klik lapisan tur pilih symbology, sarta di dieu milih tipe téma symbology kalayan jenis garis, ketebalan, warna atawa tingkat.

    Sakali anjeun bisa ngalakukeun tematizados atribut Pilihan pikeun ngalakukeun naon rék kalayan lapisan.

  4. bageur, tingali damel sareng Bentley PowerMap V8i sareng kuring nuju "File / impor / gis data jinis .." jandela "interoperability" dibuka
    Abdi masihan «impor» kalayan tombol anu leres sareng kuring masihan «impor anyar» ngeusi éta «shp»

    asta jadi alus, kumaha kuring resep ngalakukeun ieu rengse importing tingkat gambar MicroStation (lapisan) nurutkeun informasi ti kolom ngeunaan shp

    eta boga ngajelaskeun saeutik hadé:
    di shp I mibanda 2000 polygons nu gaduh data 3 (tipe beungeut potong tur nilai lingkungan)
    Sakali anjeun coba pikeun ngimpor poligonos ieu Abdi hoyong embers nurutkeun jenis tingkat budidaya.
    sabab kuring ngimpor nyimpen eta kabeh dina tingkat nu sarua.

    salam sarta hatur nuhun

  5. sarta ieu bisa dilakukeun dina MicroStation normal?
    Kuring boga sababaraha .shp na .dbf .shx maranéhanana sarta sacara harfiah I ngalakukeunana rotularles dimensi ..

  6. pantun, blog sae pisan, upami anjeun hoyong, buka kaca kuring posting komentar. Wasalam
    database Argentina-Chili-Brazil sarta Uruguay

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.