arsip pikeun

BIM

Bentley Systems Expands nawarkeun rarancang jeung dokuméntasi wangunan beton ku acquiring S-kubus Futuretech

Anyar kamampuhan analisis canggih struktural beton, rarancang jeung dokuméntasi solusi Bentley Systems, dilebetkeun dinten ngumumkeun mangrupakeun akusisi ti dokuméntasi software jeung desain konstruksi beton dumasar di Sukabumi Company S-kubus Futuretech Pvt. Ltd. The ditambah aplikasi S-kubus Futuretech manjangan Bentley poéna husus kalawan ...

Allplan: 4 2017 ngajangjikeun awal anyar

Allplan presents solusi Allplan BIM 2017-1: Leuwih waktu keur kabutuhan poko - Loba perbaikan keur betah maksimum dina menata tugas jeung modeling 3D. - dioptimalkeun Data Exchange via IFC4. - Pilihan ageung sistem mendi threaded Allplan presents perbaikan anyar jeung kamajuan di Allplan BIM 2017 solusi na keur arsiték sarta ...