Bédana antara gambar tina Google Earth Pro sarta Google Earth Free

Aya loba mitos ngeunaan tina sababaraha anu ngaku nempo sunbathing tatangga taranjang ka jalma anu manggihan euweuh bédana antara versi. Tempo lamun urang ngobrol ngeunaan sababaraha conto:

1. Sumuhun, aya bédana dina resolusi

Naon kajadian anu yén bédana dina resolusi anu kaluaran tungtung, lamun ngotéktak gambar moal aya bewara bédana, tapi lamun tetep di deployment sakumaha JPG atanapi nyitak hiji sinyalna ageung lajeng anjeun aya bewara.

Ieu conto hiji apal, upami abdi tetep gambar di hiji élévasi 130 méter, tingali nu euweuh bédana. Gambar di katuhu téh Google Earth Pro, watermarks sabab versi sidang; mun muka kotak sarua kalayan versi bébas, pikeun sababaraha alesan aneh mibanda rotasi slight. Kuring nebak ayeuna teh ngagunakeun trik keur fool Google.

Gambar Google Earth boga resolusi hadé

Gambar Google Earth boga resolusi hadéAyeuna tingali naon kajadian lamun kuring mindahkeun jauh ka jangkungna 11.45 kilométer, nyimpen gambar kalawan versi bébas, ukuran koropak ngan 800 800 × piksel. Tetep versi Pro, tab a naék ka milih resolusi nu, nepi ka 4,800 piksel.

Dina glance kahiji dua gambar kasampak sapuk, nengetan komunitas urban dituduhkeun dina panah konéng.

Gambar Google Earth boga resolusi hadé

Mun kuring ngadeukeutan anjeun aya bewara yen aya bédana hiji resolusi, sumawona lamun kuring kaanggo tingkat blok ditandaan dina kotak.

Gambar Google Earth boga resolusi hadé

Na yén disebut resolusi output, tetep gambar nu di resolusi nu mibanda versi bébas kungsi nempatan hiji mosaic of 7 x 7, 49 pantallazos sarua jeung nu lajeng bisa napel. Atawa, tangtu make Stitch Maps kalawan nu bisa ngundeur mosaic.

Sami lumaku nalika percetakan, ngabayangkeun anjeun hoyong kirimkeun ka plotter, gambar kertas fotografik masarakat urban ieu. Éta hartina teu mungkin maké versi bébas, versi Pro ngalakukeunana pisan suksés.

2. Dasar gambar téh sami

Gambar antara dua versi anu sami, tempat aya resolusi luhur. Perkara teu nu versi Google Earth anjeun boga.

3. Naon lain kaasup $ 400?

Gambar Google Earth boga resolusi hadéKu meuli lisénsi pikeun Google Earth Pro anjeun bisa muka payil salaku:

  • ESRI .shp
  • .txt / .csv
  • MapInfo .tab
  • Microstation .dgn
  • .gpx
  • ERDAS .img
  • ILWIS .mpr .mpl
  • Diantarana ...

fitur penting séjénna nyaéta nu bisa theming peta dumasar kana kriteria jeung nerapkeun témplat.

Di dieu Anjeun tiasa ngundeur Google Earth Vérsi bébas

Di dieu anjeun tiasa ngundeur Google Earth Pro, percobaan pikeun dinten 7.

4 balesan pikeun "bédana antara gambar tina Google Earth Pro sarta Google Earth Free"

  1. Ing. j Ricardo lebet parizaca

  2. Naon kajadian éta Google nembongkeun koordinat WGS84 UTM, koordinat nu nyebut teu kaci tina sistem ieu, tapi kudu boga kalér palsu béda jeung wétan, jigana sistem diadaptasikan ka nagara anjeun.

    Pikeun masihan conto anjeun, WGS84 Datum nyababkeun kalér palsu janten Ékuador, ngamimitian Kalér enol, saengga dugi ka garis lintang El Salvador, anu koordinat parantos langkung ti 1,5 juta meter. Ogé Wétan anu salah nyaéta 500,000 di zona 15, janten di nagara anjeun anu koordinat X ngalangkungan 200,000

  3. Kuring parantos dikonpigurasi dina tab alat. pilihan ningali koordinat utm, pikeun daérah Amérika tengah, khususna el salvador tapi koordinat anu dikirimkeun sanés nyata, sabab éta kajadian conto anu koordinat anu kuring kedah tingali dina google bakal X = 440845.16, y = 307853.82 sapagodos kana situs anu aya di tasik coatepeque anu katingal dina google nyaéta 224704.25m sareng 1537311.93m éta dua inpormasi milik anu sami, punten tiasa anjeun nunjuk kuring, hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.