Jadi diideuan Awards na Symposium

jadi diideuan Bentley

12 14 ti bulan oktober nepi ka Bentley Systems baris tahan Symposium na Award prakték pangalusna dina infrastruktur. Ieu acara bakal lumangsung di Charlotte, North Carolina, nyaéta kahiji sanggeus format nu ngarobah naon sakali jadi Awards.

Salila poé kahiji, sarta Keith Bentley Gregg dijieun presentasi naon geus ti taun 25 sahiji parusahaan jeung kontribusina utama -na pikeun industri téknologi dilarapkeun kana rarancang jeung konstruksi infrastruktur.

lila-pangalusna

best_practices kategori 17 of milu dina panghargaan, presentasi tina tilu paling beredar salila 20 menit baris hadir prestasi proyék maranéhanana, dilarapkeun téhnologi jeung solusi bakal direngsekeun.

Parobahan format nyaéta pikaresepeun, sabab éta saméméh seminar anu diliwatan web, Jokowi cukup waktu pikeun paparan pamilon dina pangajén saméméhna bieu kungsi panel na sababaraha slides di acara panghargaan.

Bakal aya kamar pikeun patarosan na waleran sanggeus unggal presentasi jeung média wawakil bakal boga kasempetan pikeun nyarita jeung duanana exhibitors sarta kalayan jalma anu di muatan institusi ieu atanapi pausahaan.

roundtables

executive_roundtable Dina poé kadua bakal aya diskusi panel di garis béda gawé anu bakal kaasup ahli teknis ti duanana Systems Bentley jeung pamilon dina symposium kana. Tutuwuhan mangrupakeun platform specialties, Geospatial, Konstruksi, Nagari Sipil jeung Téhnologi.

isu Geospatial:

  • Ngagunakeun GIS sarta informasi rékayasa di sawah
  • The GIS dina asset register - modél hidrolik integrasi sarta interoperability
  • rékayasa multidisciplinary pikeun substations listrik jeung garis transmisi

isu konstruksi

  • Saluareun BIM - integral tina tim multidisciplinary sarta Sistem pikeun situs pemetaan, geo, sipil, BIM, manajemén informasi proyek, review design digital sarta koordinasi
  • Nyaho tungtutan industri pikeun interoperability kalawan workflows - migunakeun téhnologi pikeun empower Sistim proyék kolaborasi handapeun resiko na ganjaran dibagikeun.
  • manajemén informasi kinerja luhur - ngalaksanakeun rarancang jeung konstruksi tim éféktif, sarta maximizing kualitas bangunan anu dihasilkeun.

tema sipil:

  • palaksanaan gancangan proyék (dampak waragad rangsangan)
  • modeling informasi ngawangun modeling informasi vs karya sipil
  • kolaborasi proyék na workforce distributive

Jadi diideuan Awards

1,000 proyék dikintunkeun saprak 2004, baris ganjaran hiji pikeun tiap tina kategori di luhur 17. Kabéh dina Juara awalan.

                    1. sasak
                    2. wangunan
                    3. Cadastre tur ngembangkeun tereno
                    4. Universitas, bandara na pamasangan militér
                    5. pabrik
                    6. Logam & Pertambangan
                    7. Minyak sarta Gas
                    8. generasi kakuatan
                    9. Transit jeung karéta
                    10. Bina Marga
                    1. jasa komunikasi jeung Jaringan
                    2. Sistem plumbing jeung tutuwuhan perlakuan
                    3. Sistem plumbing jeung jaringan stormwater
                    4. Komunikasi ngaliwatan visualisasi
                    5. Nyambungkeun tim proyék
                    6. Desain generative
                    7. rékayasa struktural
                                            Kuring ngabejaan aranjeunna aya keur ayeuna leungit leuwih ti hiji bulan satengah, cukup pikeun manggihan hiber mirah sarta hotél deukeut waktos acara.

                                            Pilihan ... luang.

                                            Poéna panas pikeun maksud panas.

                                            Ngantunkeun balesan

                                            email alamat anjeun moal diterbitkeun.

                                            Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.