OkMap, anu pangalusna pikeun nyieun jeung peta édit GPS. FREE

OkMap sugan salah sahiji program paling tahan pikeun gedong, ngedit jeung manajemen peta GPS. Jeung atribut pangpentingna na: aya gratis.

Kabéh hiji poe kami geus katempo kudu nyetél peta, georeferencing hiji gambar, unggah berkas atawa kml bentukna hiji GPS Garmin. Kumaha anjeun tugas nu pangbasajanna maké OkMaps. Di dieu sababaraha kakuatan na:

  • Vektor data ngarojong format panglobana dipaké, kaasup model rupa bumi digital (DEM) data ngeunaan pagunungan.
  • Anjeun tiasa nyieun tipe lapisan waypoints, ruteu na lagu ti desktop nu lajeng unggah GPS éta.
  • Ngarojong geocoding.
  • Data kawengku ku GPS bisa diundeur ka komputer pikeun nyebarkeun jeung nganalisis sagala rupa wangun laporan na statistik.
  • Nyambungkeun laptop ka GPS bisa nyaho posisi on peta sailing tina layar tur lamun boga sambungan jaringan bisa ngirim data jarak jauh sacara real waktu.
  • Ieu nyambung ka Google Earth na peta Google, kaasup jalur data di 3D.
  • Kml tambahan format transparansi jpg gambar dina formulir hibrid, mibanda kamampuhan pikeun otomatis ngahasilkeun format KMZ cocog sareng peta tukang ti format Garmin na OruxMaps. Ieu ngawengku mosaic geo-referenced gambar na kaasup format ECW, ranging sakumaha file vektor jeung gambar tessellated dina tablet KMZ.

OkMap

format dirojong OkMap

  • format Raster: tif, jpg, PNG, GIF, BMP, wmf, emf.
  • modél rupa bumi Digital ngarojong extension .hgt, nu DEM dikembangkeun ku NASA jeung nga. Format maké OkMap anu SRTM-3 ngabogaan piksel a 3 detik, kurang leuwih méter 90 na SRTM-1 1 kadua nu ngadeukeutan 30 méter.
    Kalawan DEM, Anjeun OkMap meunangkeun luhurna dpl keur titik direbut, assigning tiap titik hiji GPX berkas hiji luhurna relatif; kitu lajeng bisa ngawangun grafik ngeunaan luhurna dina jalur ngumbara.
    Data DEM bisa diundeur ti http://dds.cr.usgs.gov/srtm/version2_1
  • Sedengkeun pikeun data vector, OkMap tiasa unggah payil GPX, nu pisan dipaké sabab mangrupakeun bursa baku. Ieu ngarojong duanana pikeun muka tur simpen:
  • CompeGPS
    waypoints EasyGPS
    waypoints Fugawi
    Garmin MapSource gdb
    mps Garmin MapSource
    database Garmin POI
    Garmin POI GPI
    waypoints geocaching
    Google Earth Kml
    Google Earth KMZ
    GPSTrackMaker
    Buka StreetMap
    waypoints OziExplorer
    OziExplorer ruteu
    lagu OziExplorer
  • alat-alat dirojong, kaasup sagala konversi file ngagunakeun GPS Babel.

peta GPS google bumifitur tambahan ka beroperasi peta GPS

program nu sigana dasar, tapi sabenerna ngarupakeun monster kalawan sagalana manéhna teu; Di dieu aya sababaraha fitur sejenna pikeun nyobaan éta:

  • itungan jarakna
  • itungan aréa
  • vektor jeung tampilan raster on Google Earth
  • Buka posisi ayeuna on Google Maps
  • Ngahasilkeun layanan pemetaan, jeung .okm format
  • Gambar generasi mosaic na grid
  • Orient peta kalér
  • Motong ngeunaan kacamatan di peta raster
  • Pamakéan nandakeun transformasi GPS Babel
  • Étimologi nyiptakeun lapisan dina GPX, file bentuk, CSV POI (Garmin) jeung OzyExplorer
  • Massa koordinat konversi
  • Itungan jarak na azimuths
  • Konversi antara format vektor béda
  • Ngirim data ka GPS
  • Navigasi sapanjang jalur a, incorporating warnings audio
  • simulasi navigasi NMEA
  • Ieu ngawengku sababaraha basa, kaasup Spanyol.

Gemblengna, hiji solusi metot pikeun nanganan peta GPS. Sanajan usefulness na tetep keur kaperluan navigasi, di wewengkon kayaning laut, mancing, jasa nyalametkeun, geocoding jeung nu lianna anu tekenan kana katepatan teu penting tapi salila fungsionalitas geolocation.

Teu a software bébas, anu gaduh hak cipta, tapi mangrupa gratis. Ngan gawéna dina Windows, sarta merlukeun kerangka 3.5 SP1

ngundeur OkMap

Video di handap ieu nunjukeun kumaha carana ngahasilkeun Garmin Adat Peta ngagunakeun software ieu.

Hiji Balas pikeun "OkMap, anu saé pikeun nyiptakeun sareng ngédit peta GPS. FREE ”

  1. Haratis? Versi bébas henteu ngantep anjeun ngalakukeun ampir nanaon, jadi kiridit boga bébas ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.