Microstation: Masalah n hurup na accents

Ieu masalah, umumna aranjeunna lulus kami berkas, urang diimpor tina AutoCAD atanapi badé dianggo. Hal ieu kajadian yén nalika ngagunakeun aksara khusus, sapertos hurup ñ, naskah sunda anu nganggo aksel atanapi simbol sapertos #, @,% anu sering di pesawat teu katingali, katingalikeun sanés na dina kotak dialog wungkul sawaktos ditempatkeun aranjeunna ditempokeun ku tanda pamariksaan atanapi tanda asterisk.

Thatta sanés téks anu sanés diseratna, nyaéta jinis anu ngetik henteu kasimpulan tina tabel karakter. Bakal aya cara séjén pikeun ngajawab éta tapi aya saran rusuh kuring:

Ngarobah font ka sahenteuna aneh

MicroStation hurup n sarta accents

Keur kitu, sakabéh téks nu dipikaresep di robah dipilih, ieu bisa dilakukeun ku atribut Pilihan. Upami ieu nuju ka lapisan anu langkung gampangna.

Jang ngalampahkeun ieu ku garis atawa single ayat, ngan dua kali klik dina téks, lamun rék massively dipaké paréntah édit téks, Ditémbongkeun dina gambar.

MicroStation hurup n sarta accents

Ieu luyu ngagunakeun fon umum di Windows, kayaning:

kurir Anyar

Mun urang hayang hiji sumber cahaya, kawas ENGENEERING nu eta disarankeun

32 INTL_ENGINEERING

MicroStation hurup n sarta accents

Salaku tip final, saperti dina sagala gawé ti Kantor mun desain grafis, ulah aya hurup kompleks, teu eusian planes diplomas.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.