Microstation: nempo teu kudu ngagugulung nu

MicroStation view zum fitKuring ngan spoke a teknisi, sajeroning ukur nelepon lamun urat kudu motong na I gaduh masalah ieu:

Kuring boga viewTapi dicatet yén éta boga di kadali handap zumThe montañita tina view fitatawa nu bar ngagugulung handap atanapi samping.

Cenah mah masihan kuring 5 menit moal méakkeun on panggero, sanajan kuring geus tulus dipigawé pikeun nyegah keur embarrassed. Éta nu laporan ieu janten lakukeun amnesia teknis bisa mawa anjeun saha.

solusi 0: jandela nu teu minimal. Dina Microstation jandéla bisa mindahkeun kalawan bébas tur bisa jadi nu handap téh disumputkeun. Kaluaran mangrupa pintonan pinuh.

solusi 1: pilihan nu geus teu aktif di Workspace

MicroStation view zum fitJang ngalampahkeun ieu, pilih:

-Workspace, preferencess
-In Témbongkeun pilihanngaktipkeun kotak centang nunjukkeun "bar ngagugulung on Témbongkeun Jandela".
Kuring Lajeng mencet "ok"

solusi 2: pilihan nu kosong

Lamun masih ngarengsekeun di luhur teh gulung bar Taya tombol view control, mangka kosong. Pikeun ka ngalakukeun:

-Workspace, ngaropea
Saterusna kuring milih tab éta "view wates"
-copy tina jandela kénca ka kadali katuhu nu dipikahoyong.
-Press tombol "nyalametkeun"

MicroStation view zum fit

solusi 3: Teu hijina cara

Muhun, mun yén teu dianggo, lajeng eta mangrupakeun destrompe nu bisa jadi salaku basajan salaku tip Kuring teu apal ayeuna, atanapi virus super nu datang sareng cukang tina trafo énergi.

MicroStation view zum fit A miang samentara bisa jadi pintonan kontrol toolbar pikeun ieu:

-Parabot, nempo kadali
-Appears bar anu bisa ditempatkeun secukupnya margin wae atanapi ninggalkeun eta ngambang.

The diklik.

Lengkah kuring butuh keur nyarankeun (nu 2 solusi) alat "salinan view"Ieu ngidinan Anjeun pikeun nyalin sipat hiji view mun nu sejen. Contona, rék ngawangun tempoan anyar jeung luas tina hiji hiji aya. Pisan praktis, inklusif ngahormat "view atribut"Kuring bisa mibanda.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.