Kamekaran Urban pembiayaan

Ieu nami forum internasional bakal diayakeun di Tijuana, Mexico, nu 24 26 mun 2009 September. Eta sigana urang hiji masalah kacida pentingna pikeun lingkungan Amérika Latin, khususna sabab dumasar kana pangalaman outputs nagara ieu.

Urbi-005 Saha jalma anu geus katempo manajemén darat ngadeukeutan diatur kaluar di luhureun hiji proyék regularization kami yakin yén masalah teu teknis, administrasi tapi malah teu finansial. Rencana disada gampang: nyusun jalan, nampanan jalma, ngawangun gedong multifamily, reparcelar pikeun meunangkeun deui hukum publik, antara séjén; tapi kumaha carana tega biaya latihan ieu sareng meunang eta deui dina istilah sedeng nu tantangan paling kompléks.

Diantara para narasumber anu jalma kalawan istighfar kacukupan, anu datangna ti Amérika Serikat, Argentina, Mexico sarta Kolombia, anu baris babagi duanana dasar hukum na teknis, jeung pangalaman suksés ti nagara béda

Martim Smolka
Diego Erba
Antonio Azuela de la Cueva
Alfonso Iracheta
Magda Gunung
Ignacio Kunz

Narikna, salah sahiji isu ieu dumasar kana pembiayaan urban dumasar kana informasi cadastral. Jejer katutupan on Thursdays na Fridays téh:

  • kerangka umum tina kawijakan urban di Amérika Latin
  • Planning Urban Marco sarta Real Development estate di Mexico
  • interventions urban di Mexico
  • Kamajuan di Baja California
  • Émbaran Cadastral pikeun Financing ningkat
    Urban di Amérika Latin
  • Émbaran Cadastral pikeun Financing ningkat
    Urban di Tijuana
  • Panerapan pikeun Urban waragad dina basa Latin
    Latina
  • panerapan tanah di Mexico

Saptu kunjungan ka Valle de Las Palmas, dimana staf URBI bakal nyieun sajak anjeun. Lajeng buka Punta Colonet, aya bakal dipikawanoh kumaha Multimodal Project Pamaréntah Propinsi.

Dina jangka waktu nu alus ku Lincoln Institute, keur ayeuna mah aya kénéh daék ngajalankeun platform atawa disebutkeun pilihan beasiswa, tapi kuring disebutkeun yén dina poé datang maranéhna bakal. Aya bakal pending, didieu bisa manggihan inpo leuwih.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.