3D Dunya Peta, hiji atlas atikan

3D Dunya Peta Datang ka ngingetkeun maranéhanana wewengkon nya éta dipaké dina sakola, sanajan pangabisa maranéhanana mana saluareun éta. Ieu mangrupakeun balon anu ngandung leuwih data ti bisa cocog dina dunya na atlas, alat ogé ngawengku hiji pilem saver layar bisa ngajalankeun mp3 tukang musik.

3d peta dunya

kamampuhan 3D Dunya Peta

  • Ngandung leuwih ti 30,000 rékaman kota jeung nagara, ngandung koordinat geografis jeung data populasi. Anjeun oge satuju yén anjeun tambahkeun langkung data.
  • Ieu boga pilihan pikeun ngaktipkeun hiji dinten atanapi wengi, sarta nurutkeun sistem waktu nunjukeun kumaha eta bakal kasampak. Pikeun bagian tina dunya wengi nu mangrupakeun peuting cahaya dipintonkeun.
  • Ieu bisa ditempo dina pinuh, layar jandela sarta floating dunya kalawan sagalana sejenna transparan
  • Éta bisa ngukur jarak, sarta narima métrik unit.
  • Bawa sababaraha thematizations sampel, tapi bisa ngonpigurasi secukupnya kelir béda jeung transparansi data kayaning sagara, atmosfir, élévasi, jsb Kiwari dimungkinkeun bisa jadi exaggerated ku hiji tampilan metot.
    3d peta dunya

fungsionalitas

parabot kadali rada merenah nu ngambang na bisa ditempatkeun di mana waé di kamar.

Anjeun tiasa nyimpen lokasi keur disadiakeun sababaraha tina keyboard. Merenah pikeun mindahkeun antara atraksi.

Anjeunna ngarobah gerakan, ngagulung, digedekeun jeung blocking kalér. Pitifully ngarobah ieu teu jadi merenah, keur bisa mibanda éta terpadu kana tombol mouse + Ctrl, urang kedah giliran katuhu pikeun sababaraha transisi.

3d peta dunya

kacindekan

Lumayan kanggo hiji aplikasi nu weighs ngan 6 MB, data geus datangna ti sumber kayaning:

gtopo30, Micro Dunya Data Bank, anu Gazetteer Dunya, The CIA World Fact Book 2002, 2004, Blue marmer

Salaku versi percobaan hadir kalawan lapisan dasar, tapi versi premium bisa ngundeur up 30MB data géografis. Rada metot pikeun tujuan pendidikan, versi dibayar mana pikeun $ 29.

Ngundeur 3D Dunya Peta

Hiji Walon ka "Peta Dunia 3D, atlas atikan"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.