Pendaptaran dibuka pikeun Minggu webinars MundoGEO

gambaran


MundoGEO promotes nu 9 13 September dina hiji seminar online husus minggu. Jumlah registrations kaliwat tina 2,5 sarébu
Ieu mundogeorealizará nu "Minggu webinars MundoGEO" nu 9 13 nepi ka Séptémber. Pendaptaran dibuka tur kudu dilakukeun dina link unggal seminar online.Jeung ramalan ngeunaan 7 sarébu didaptarkeun lima acara, webinars Minggu 2013 hadir sababaraha isu geotechnologies na bakal dilaksanakeun kalawan pausahaan jeung institusi di sektor. Tempo dihandap pikeun jadwal: • Séptémber 9 mun 17: 30 GMT: Pindah Monitor: pangimeutan jeung Gambar satelit
Geo Astrium Layanan ngajalankeun jasa ngawaskeun anyar ngaliwatan gambar tina resolusi luhur tur luhur ngawenangkeun jarak jauh pariksa perobahan lumangsung di wewengkon Anjeun dipikaresep, paduli lokasi, revisits resolusi atawa nu dipikahoyong.

• 10 September di 17: 30 GMT: The Aplikasi tina Mobile GIS di Manajemén Dampak Lingkungan
Dina webinar ieu, ngabuburit Geosystems baris hadir dina mungkin aplikasi GIS utama ngagunakeun alat nu bagerak ngaliwatan survey lapangan pikeun manggihan variabel patali tabrakan lingkungan dina cara umum.

• 11 September di 17: 30 GMT: aplikasi Data Big pikeun Analisis Traffic
Maplink Ujang masarakat pikeun ilubiung geotechnologies hiji seminar online on aplikasi Data Big pikeun analisis kompléks lalulintas. Meunang aub!

• Séptémber 12 di 14: 00 GMT: Advanced Geoprocessing kalawan gvSIG
webinar Ieu baris hadir Association gvSIG maju parabot geoprocessing pikeun raster jeung analisis vektor sadia dina gvSIG Desktop.

• Séptémber 13 di 14: 00 GMT: The Mangpaat EUMETCast System
The EUMETCast nyaéta ongkos Sistim low keur nepikeun informasi ku satelit, sacara real waktu, projected mun ngadistribusikaeun Gambar satelit cuaca Meoteosat Kadua Generation (MSG), ogé produk jeung jasa dina Global Bumi Observasi Systems Program System (GEOSS ).

The seminar bakal lepas ngadeukeutan salah jam tiap jeung entri kudu dilakukeun misah pikeun tiap acara. "Webinars Ieu minggu urang bakal kasempetan unik kanggo masarakat pikeun ménta inpo dina rupa jejer nu patali jeung geotechnologies tanpa ngabogaan ninggalkeun lembur atawa kantor," ceuk Eduardo Mantena, koordinator MundoGEO seminar online. "Mitra kami Nyiapkeun ceramah pisan fokus kana kumaha carana ngaronjatkeun nyawa professional geotechnology. Patut milu "anjeunna cik.

Dina sagala webinars pamilon tiasa berinteraksi sareng presenters ku ngirim patarosan via obrolan. Bakal dikirim sertipikat digital individual pikeun sakabeh jalma anu online dina rapat jeung dina webinar panungtungan (13 / 9) bakal di draw of a Navigator GPS Garmin diantara sakabeh didaptarkeun dina saminggu.

Pendaptaran anu kiwari buka! Lebetkeun link ka webinars, sign up na terus katala mun tiap jadwal seminar online. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka:mundogeo.com/webinar.

MundoGEO Online seminar

Runtuyan seminar online (webinars) MundoGEO ieu dirancang pikeun tujuan atikan tur informational on téhnologi tren kasus na sector geotechnology. Metodologi sahiji seminar jarak anu Blok kana tungtutan global pikeun eusi profésional dina bentang pondok waktu, tanpa saha ngabogaan ngarambat atawa speaker atawa mediators, atawa peserta.

Kalawan leuwih ti 120 seminar online dipigawé saprak 2009, MundoGEO geus averaged 1.500 750 kadaptar tur acara pamilon. Kabéh webinars anu dirékam sarta video dijieun sadia dina jam sanggeus seminar supados peserta bisa marios jeung jalma anu teu bisa nyambung. Payil, ogé agenda seminar online upcoming anu sadia di: www.mundogeo.com/webinar.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.