2 balesan pikeun "ramalan 45 menit?"

  1. Jigana ieu ditulis ngan sababaraha menit sateuacan tim Spanyol dicoo cocok bal maranéhanana ngalawan Rusia.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.