Poker, alternatif pikeun krisis

sarupaning

Genep bulan kapengker Pokersapiens dibuka panto, sakola anu poker dimana deukeut ka mahasiswa 5,000 parantos réngsé derajat anu béda-béda sarjana, diploma sareng master. Poe ayeuna, sigana anu krisis ékonomi aya tungtung, alternatip tina kaulinan online sigana nampik tingkat sareng, terang naon anu nawarkeun Pokersapiens, didieu kuring ninggalkeun paling penting:

Naha diajar

El poker éta salah sahiji kaulinan kartu, nu teu ukur gumantung kana tuah; Aya statistik, prinsip matematis jeung téhnik disiplin pikeun ngabenerkeun mémori anu tiasa dianggo pikeun ménta hasil anu nguntungkeun. Keur kitu, Pokersapiens muncul salaku alternatip metot pikeun diajar poker, dina lulus gratis.

sarupaning Derajat aranjeunna nawiskeun

  • The Diploma Ieu kelas kanggo pemula, anu pernah henteu maén dina internét, sanajan sanésna tos dilakukeun ku cara manual. Hal ieu ogé ditujukeun pikeun jalma anu teu leres terang nanaon sareng hoyong daunan waé.
  • Gelar. Ieu kanggo pamaké nu mibanda sababaraha tingkat kapercayaan, anu badé ningkatkeun praktékna sareng diajar siasat anu anyar.
  • Nu Master Ieu pikeun maranéhanana anu geus ngadominasi dina poker, anu bercita-cita pikeun nyaho taktik maju sareng trik nu maranehna teu nyaho aya.

sarupaning Promosi

Saatos diajar, Pokersapién masihan Anjeun deposit heula ku kituna anjeun bisa ngabuktikeun pangaweruh anjeun sareng mayar duit tanpa taruhan aranjeunna.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.