Google Analytics, salaku aplikasi desktop

Google Analytics nyaéta solusi anu kami nganggo terus anu gaduh blog atanapi situs web uninga sumber lalulintas, kecap ku ngahontal datang waktu ngotektak tur sacara umum ningali lamun situs urang geus tumuwuh.

Kuring uninga ngaliwatan Punto Geek de Analytics Air; hiji aplikasi dimekarkeun dina API Google Analytics merlukeun Adobe Air pikeun ngajalankeun. Tapi lamun anjeun geus boga online Google Analytics, jadi bisa saha kudu eta salaku aplikasi desktop.

1. Ninggalkeun euweuh renik of navigasi on LAN Anjeun

Ieu tiasa janten alternatif alus keur pamaké surfing ti jaringan perusahaan, salila sanajan browsing teu anonim, aranjeunna moal muncul dina pamaké jaringan anjeun loba jam ngotektak analytics.google ... na beurat anu ngalibatkeun ngundeur grafik keur flash desktop aplikasi undeuran ukur disebut database jeung grafik nu dieksekusi lokal. Anu hartosna kirang rubakpita dihakan ... sakumaha proxy teh moal meungpeuk ...

2. Pikeun meunang sababaraha kaunggulan tina aplikasi desktop Analytics Air teu boga sagala fitur nu gaduh Google Analytics, tapi éta pangpentingna uninga statistik Sumber lalulintas, kaca tujuan, nagara nyadiakeun datang sarta sababaraha pamutahiran di pungsionalitasna.

Maps. Eta mangrupakeun salah sahiji perbaikan, anu deployment tina peta lokasi nu keur diwangun dina Google Maps API

Maps analytics

Aranjeunna tiasa pélor dina dayeuh ti mana éta sémah, anu di Analytics ngan bisa ditempo ku milih nagara. Ieu kasus Spanyol, némbongkeun duanana conto boga lalulintas egeomates.

Maps analytics

Tab. Pikeun Analyticx, anjeun ukur bisa ningali pintonan a, kasus Air Analytics migunakeun gaya tab FirefoxMana aranjeunna pisan praktis pikeun pindah ti hiji tempoan ka sejen

gambaran

Diantara hal anu bisa ningkatkeun grafik henteu nepi jajan na theming of pélor dina peta nurutkeun Bulan. Tur upami Anjeun salah rék earn reueus kami bakal ngalakukeun ogé pikeun nambahkeun mingguan grafis jeung statistik bulanan geus ngalakukeun dinten urang kedah ... oh, sarta pilihan pikeun ngarobah tukang nu warna biru bangor.

Ieu alus mun boga tab pikeun nambahkeun bongbolongan, jadi kuring nebak eta laun bakal integral tina kamajuan relevan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.