Anjeun egeomates | Datang: | 100 10 kota nagara

Opat bulan kapengker sateuacanna Geofumadas kana domain anyar, tungtungna saatos percobaan ku algoritma Google sareng jaringan sosial I junun nungkulan nu datang 1,300 per dinten, cita anu diharepkeun salaku cai Mayo sabab éta rata-rata aya di Cartesians. Kuring nyandak pos ieu meunang sawatara statistik tina séktor anu nyarios basa Spanyol dimana Geofumadas gaduh kahontal.

  • Kuring ngagunakeun rujukan Google Analytics, anu nangtukeun kota mana anu dipasangan panyadia internét geus dipasang.
  • Salian ti kadatangan Google, kuring ningali lamun sumber sejen anu penting.
  • Rujukan langsung Google, biasana nujul kana pamaké nu asup kana situs tina paporit atawa sabab langsung nyerat geofumadas.com.
  • Statistik didasarkeun kana kunjunganna salila opat bulan.

Nagara 10 di mana kalolobaan nu datang datang di lokasi ngawakilan kira-kira 87% tina total, Kuring geus dianggap 10 dayeuh anu paling penting dina ieu nagara; Najan kitu, aya kota lianna di nagara-nagara anu sanés gaduh langkung langkung kunjungan ti sababaraha dayeuh dina antrian.

Statistik Hispanik

Statistik Hispanik Spanyol (23%)

Ti dieu nangtung kota utama 10, dina urutan maranéhanana: Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Seville, La Coruña, Bilbao, Malaga, Zaragoza, Granada and Murcia. Sanajan total anu aya di deukeut kota 128 nurutkeun Analytics. Kuring ngadeukeutan Kapuloan Kanaria pikeun henteu ngarangking tina peta.

33% tina ieu sumping langsung, 4% sumping ku tumbu tina domain heubeul Cartesians sareng 2% parantos sumping ku Twitter, strategi anu kuring dimimitian ku hosting anyar.

Paling sering ngadatangan nyaéta AutoCAD 2012 jeung di jaman anyar nu faults tektonik Spanyol, sanes kirang kanggo ngocoranana anu aranjeunna nembe sareng samentara ku barang lini bumi anu parantos janten fashionable.

Statistik Hispanik Méksiko (18%)

Dina kasus Méksiko éta jébat Spanyol, sareng kota anu langkung kasebar (134). Aranjeunna unggul Mexico City, Guadalajara, Monterrey, Puebla, Oaxaca, Toluca, Chihuahua, Tuxtla Gutierrez, Villahermosa sareng Xalapa.

Di dieu hiji 25% datangna langsung, sajaba ti Google, 4% anu asalna tina Bing, anu henteu lumangsung ku Spanyol.

Kecap konci anu paling sumping nyaéta Anjeun egeomates sanajan téma nu UTM koordinat na dina Google Earth.

Statistik Hispanik Péru (11%)

Téma geomatics pisan fashionable di Peru, salami ngaleungitkeun jumlah nu datang Argéntina anu saméméhna dina persentase. Lima lucu salaku kokotor badag, najan kota 23 séjén nembongan, di antarana La Victoria, Arequipa, Cuzco, Huancayo, Trujillo, Chiclayo, Chimbote, Piura sareng Juliaca.

Kecap anu panginten asalna ti mesin pencari Anjeun egeomates, ieu panasaran yén 54% nu datang diantarana langsung, sareng 6% ku Taringa nu ngagaduhan pamakean nu langkung populér di dinya.

Statistik Hispanik Kolombia (9%)

Ti nagara ieu ditempatkeun ku kota 55, anu 10 munggaran nyaéta Bogota, Medellin, Bogota Area Metropolitan, Cali, Bucaramanga, Barranquilla, Ibague, Soacha, Cúcuta sareng Pereira.

Salah 26% datang ka situs anu langsung, sésana kanggo Google sareng salah 2% kanggo Bing. Konci pangseringna dianggo AutoCAD 2012.

Statistik Hispanik Argentina (7%)

Di dieu aya kota 82 kalayan pambaranan, 10 anu nangtung nyaéta Buenos Aires, Cordoba, Rosario, San Miguel de Tucumán, Mendoza, La Plata, Mar Del Plata, Morón, Neuquén sareng Bahía Blanca.

Hiji 24% per nganjang langsung sareng salah 3% per Yahoo Jawaban, pisan aktif di éta wewengkon congcot kidul. Konci pangseringna dianggo Anjeun egeomates tur turutan anjeunna AutoCAD 2012 anyar.

Statistik Hispanik Chili (6%)

Sarua sareng paripolah Argéntina, najan ngan kota 28, kaasup Santiago, Providencia, Concepción, Valparaíso, Viña Del Mar, Temuco, Antofagasta, Puerto Varas, La Serena, Talca.

31% asalna langsung ka situs sareng 4% liwat Yahoo Answers.

Konci pangseringna dipaké Anjeun egeomates, dituturkeun ku Microstation.

Statistik Hispanik Venezuela (4%)

Kota 27, unggulan 10 dina urutan ieu: Caracas, Maracaibo, Valencia, Barquisimeto, Maracay, Mérida, Puerto la Cruz, Maturín, San Cristóbal sareng Cumana.

30% pamaké datang langsung tur panasaran yén 6% tetep sumping ku jalan alihan domain heubeul. Konci pangseringna dianggo Anjeun egeomates, dituturkeun ku AutoCAD 2012 anyar.

Statistik Hispanik Cukuador (3%)

Di cukuador aya ngan kota 8: Quito, Guayaquil, Cuenca, Machala, Loja, Ambato, Manta sareng Portoviejo.

Salah 31% per nganjang langsung sareng salah 3% nganggo Bing.

Konci pangseringna dipaké, AutoCAD 2012.

Statistik Hispanik Honduras (3%)

Ieu hiji pasualan luar biasa, henteu kedah ditingalikeun dina tingkat statistik ieu tapi boga kapendian anu kuring di dieu. Ku kituna pilarian sareng téma CAD / GIS tina mesin pencari satempat bakal ngajak kuring ka Geofumadas, sajaba sareng kolega anu dicirikeun dina eusi.

Ngan daptar mangrupa Tegucigalpa sareng San Pedro Sula, has di nagara-nagara anu panyayunkeun jasa panyadia maranéhanana henteu dipetakeun leres. Tapi ogé kusabab sumber utama konéksi didasarkeun di dayeuh anu gedé sanaos sareng jalmi ti alit nyambung ku modem henteu bakal didaptarkeun.

Ieu hiji-hijina nagara anu dirobah top10 na tilu taun katukang, anu saméméhna dikawasaan ku Amérika Serikat. 72% harepan datang langsung sareng panasaran ku 7% disebunkeun ku panyungsi Yahoo sareng Gambar Google dimana pos ti topografi ukur gambar Geus diposisikan kuring ambek sareng kecap konci Pornografi.

Konci pangseringna dianggo nyaéta Anjeun egeomates.

Statistik Hispanik Bolivia (3%)

Ieu komunitas anu saderhana pisan, tapi jiga sareng anu saméméhna. Pinunjulna La Paz, Santa Cruz sareng Cochabamba.

17% asalna langsung tur narik perhatian ka 1% via Twitter. Konci pangseringna dianggo nyaéta UTM projections.

Dina daptar 5 nagara di handap ieu kaasup:

  • Guatemala, anu ibukota nembongan di luhur kota 10 dimana abdi nampi paling kunjungan.
  • Salvl Salvador sareng Kosta Rika, salawasna di Amérika Tengah.
  • Amérika Serikat, dimana nagara Texas, California, New York sareng Florida nangtung.
  • Jeung Républik Dominika dimana komunitas topografi éta rada aktip.

Ta notor yén sektor-diomongkeun Spanyol geus ngahontal posisi metot dina jaringan. Dina masalah geospatial, komunitas diajar anu ngaitkeun sareng platform anu berharga sareng opensource unggal dintenna ngajantenkeun séktor poténsial pikeun bisnis. Cacak ieu masih tétéla yén loba nagara keukeuh kana promosi standar anti-piracy, inċentivasi sareng akreditasi profésional, supaya pasaran téh sustainable sateuacan Investasi di daérah Téknologi Informatika.

Kuring miharep anjeun parantos mendakan dina statistik, upami anjeun henteu katingali bencong.

3 Balesan pikeun "Geofumadas | Nu datang: | Kota 100 nagara 10 "

  1. Hai, Nancy.

    Kuring ngahargaan penjelasan anjeun dina La Victoria, sareng kuring satuju yén nyangking téma géomatik pikeun "gaya anu ngadukung", pasti ngagaduhan padamelan awal.
    Ti momen I BUBUKA saluran paguneman kanggo waktos anu kuring aya, Kuring geus ningali sabaraha Peruvians henteu ukur nganjang nganjang situs ieu tapi ngobrol, aranjeunna nanya, jeung kabeneran aranjeunna biasana aranjeunna keur ngabubarkeun cara anu diajihkeun teh aya dina subjek atawa nyokot karir di universitas anu merlukeun éta pikeun ngamangpaatkeun masalah managerial.

    Salam!

  2. Halo, Don G! Sakabéh kecap mimiti kuring pikeun silih nganggap nuhun kahontal kahormat anjeun rata-rata Ieu ngandung harti yén usaha anjeun diganjar. Alus keur éta! 🙂

    Di sisi anu sanésna, kuring hoyong nyorot kanyataan yén koméntar anjeun ngeunaan 'téma geomatik anu fashionna' di dieu di Peru mangrupa hasil usaha anu parantos seuseueurna pikeun taun-taun sown cicing tapi persisten di rupa-rupa profésor universitas. anu muka jalur anu masih kedah angkat jeung anu diprediksi (tungtungna!) anu Peru kuring tercinta eureun janten awam dina perkara ieu. Kuring saksi luar biasa tina usaha ieu, mimitina nalika panasehat skripsi kuring, Ing. Meneses of Univ. Ricardo Palma didieu di Lima, maksa kana pentingna tina subjék milih sarta lamun kuring bakal ditarima muridna bébas dina UNI (hiji panghargaan) dina kelas Satelé Geodesy ku Ing. Ralfo Herrera salasahiji panaratas dina subjék ieu babarengan jeung anu nembe almarhum Ing Salazar.
    Tungtungna dicatet yén 'La Victoria' sanes nami hiji kota di Peru, tapi ngaran distrik kota Lima, kacamatan kawentar pikeun kuburan tina salah sahiji tim soccer paling tradisional di nagara urang. : di Lima Alliance.
    Pangalusna ti Lima Peru teras turutan suksés. 🙂
    Nancy

  3. Abdi saurang ti Oaxaca, Méksiko ......... .. Salam ka sadaya geofumados

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.