Dimimitian kursus Cadastre, minggu 1

minggu ieu Kuring dimimitian tangtu "Aplikasi multiguna Cadastre dina Harti Urban Sarat jeung Kaayaan Land" 37 kami tungtungna dipilih, dumasar kana pernyataan aranjeunna dikirim kami éta leuwih ti 1,000 Ngalamar ti nagara béda.

kursus ieu ngaliwatan hartosna kampus maya anu nyusahkeun ku sarat pikeun mibanda dina jihat waktu pikeun nganteurkeun tugas, ngalacak warnings sarta lolobana maca eusi dina hal ieu mana ku kaca 75 mingguan. Dina loba kasus komplikasi waktu atawa kasulitan pikeun ngatur kana antrian hasil ngalengkepan kursus ieu ... mah asa ogé perang kaluar dina minggu 7 sarta tetep sadar naon atuh nelepon perhatian eusi.

Di dieu nyaeta tema mingguan.

minggu topik eusi
1 minggu - cadastre salaku pakotaan jeung informasi darat Peran dina cadastre di wewengkon catetan; Téritori, jalma na hubungan légal maranéhna; Restructuring na Ngamutahirkeun taneuh.
2 minggu - Geotechnology dilarapkeun ka darat urban Geographic Systems Émbaran dilarapkeun ka darat urban. urban cadastral pemetaan. Aplikasi sensing Jauh urban
3 minggu - Pangajen ngeunaan harta pikeun tujuan pajeg prosés pangajen pikeun tujuan pajeg, pentingna jeung syarat dasar, tingkat tur uniformity; determinants kinerja; siklus pangajen; ngareset métode appraisals; jeung standar internasional
4 minggu - Pangajen wangunan sarta ibukota urban gains Eusi: Nilai jeung harga real estate; Wangunan harga tanah pakotaan; Pangajen gains sipat nyata urban; budgets légal jeung konstitusional patali jeung pajeg sipat
6 minggu - Cadastre tur ngembangkeun urban Cadastral jeung urban informal; Cadastre na interventions urban. Tanah jeung nilai newak; Lahan diwengku di Amérika Latin sarta Kagiatan Karibia: Resolusi of questionnaires jeung tugas

7 minggu - tanah pakotaan kiwari

Reflections on masalah jeung mungkin solusi.

Jeung instruktur nu ieu:

  • Agrim. Mario A. Piumetto, Diréktur Cadastre tina Kota Cordoba sarta Professor ti Universitas Technological Nasional, Cordoba, Argentina.

  • Ing. José Ciampagna, Professor di National University of Cordoba sarta diréktur konsultan Ciampagna & associates na Portal www.elagrimensor.net, Cordoba, Argentina.

  • Ing. Agrim. Miguel AguilaUrut Diréktur Departemen. Geomatics tina Fakultas Téknik sahiji Universitas di Républik jeung urut Diréktur Cadastre of Uruguay, Montevideo, Uruguay.

  • EC. Oscar Borrero Ochoa, Diréktur Borrero Ochoa y Asociados Ltda. Jeung Professor Ékonomi Urban di Universitas Los Andes Universitas Nasional na Appraisals di Universitas Javeriana, Universitas Kabupatén jeung Gran Colombia Universitas, Bogotá, Colombia.

  • Urb. Salvador Gómez Rocha. Operasi Diréktur urban ti Sekretariat Development Sosial - Federal Pamaréntahan SEDESOL of Mexico, Mexico.

  • Dr Marco Aurélio Gonzalez Stumpf, Professor di Universidade do Vale do Rio dos Sinos - UNISINOS, São Leopoldo, Brazil.

5 balesan pikeun "Mulai kursus Cadastre, minggu 1"

  1. Kuring ngalakukeunana pasti metot tangtu sarta lamun dina modeu Dina Jalur, hadé, am sirah taneuh dina Kota Méksiko.

  2. soré alus, abdi hoyong terang upami aranjeunna boga mode Dina Jalur neruskeun Tangtu ieu (Catastros) sabab di Ékuador kami pisan museurkeun sababaraha arsiték anu dianggo di Departemen Perumahan. Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun.

    Arq. Voltaire Arteaga M.

  3. pantun Abdi resep abdi tiasa ngalakukeun ;; Kami dharmas informasi ti walungan ... ..

  4. Muhun, urang ngulang deui dina bulan Séptember 2011.
    Bakal lepas hiji minggu, Senén ngaliwatan Jumaah.

    Mun anjeun geus di Honduras, urang bisa ngawengku anjeun iket.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.