Di bagian tukang leungeun anjeun

manos3kali sejenna deui kungsi keuna leungeun anjeun, ngayakeun sababaraha atawa loba anu lamun teu pernah kantos, sugan moal. Tapi kabingungan ngeunaan dimimitian tulisan ieu téh méh teu perlu lamun éta euweuh ngajadikeun rasa ku milestone yén hapusan sajarah naon henteu. Taya pernah, henteu.

Ieu dimimitian ku kabaran polos tungtung kuku tina fingernails urang, panjang tur hipu Hormat, hasilna milik tina rutin, sadaya di jest kontak pilem digital AND squeaky, uncomfortable, hambar, saeutik lucu. Statik karpét kelas dijieun surem slight dina falenge katilu, ngan di kabaran ti llemas, anu kajadian ka kuring sakabeh waktu dina watek mah shuffling sarta band témplat frékuénsi Anjeun. Aya manehna salse, aya euweuh deui.

6327855-kawinan-pita-na-leungeunsore ieu asa tina Datashow pemanasan Ceuli kuring, asa nepi ka rengse dina Saptu, anu seuri foto tina kaliwat nu moal balik. Ieu waktu, soré, sore, jadi lamun sagalana éta hiji poé beuki. The nungguan for malam, anjeun datang, nu kukituna seuri. Deui, éta ucapan di sisi isinan, kahirupan tawa dilawan, katingal jujur ​​hormat, anu paduli nu kudu kajawab.

Tapi dina doorway poék kamar éta, jeung bower of vines up di disarray Kuring ngarasa touch hipu tina watak teu jeung anggahotana leungeun anjeun dina milik. Sooner atanapi engké, jeung rarasaan anu sarua jeung beuki sengit ti korsi hareup mobil kuring; salah jalan, salah datang, lemes sareng polos tina narrowness tina portal jeung Awas lanté batu pasti. Ieu chilling ngarasakeun kulit lemes anjeun dina ngan 19 1.83 hileud sentimeter kuadrat deui leungeun kuring. Dina regression logaritmik aranjeunna bristled mawa rarasaan ku follicle, nepi ka dasarna, ku réaksi gooseflesh overstep nu corneum, spinosum stratum na lucid sarta tungtungna grinding tulang niatna scaphoid. Lajeng positif radikal, kirang sengit tapi sarupa sambungan ka tangent konstan teu poho Landmark di.

leungeunIeu hiji balik kaduga mun moment di budak leutik mah mun Jigana mah geus katempo mana nu sejenna. Jeung seuri sarua, relishing jerami inuman lemes, bari halis nu Anjeun melong kuring salaku lamun salah teu sejenna eksis. Isro éta kenangan sejen, mun anjeun bakal katingal dina coincidences of robah warna ka warna ieu, jeung rasa goréng jalan berdebu nalika urang mopohokeun slouch boring dina jarak na. Sajauh pamikiran, sabab tiis sakumaha cordiality, lain beurang, peuting sejen, Jumaah sejen paduli ... ulah buka ... Abdi ulah poho ...

Kuring ngalaman eta ngagugulung di trarrosque sabalikna devouring inténsitas kulit lemes anjeun, sakumaha eta dipindahkeun ti balik nonexistent tanpa integral dijieun, anu kontak ti phalanx metacarpal @gotado ka mana carita dimimitian. Ieu atawa anu, Hormat, milik, hirup sorangan. Unggal centimeter sahiji deui leungeun anjeun ngingetkeun kuring yen kuring aya, dina rarasaan unforgettable of a Salasa wengi,, teu panungtungan dua teu ieu.

Lajeng abdi lasut anjeun. The roman sahiji deui leungeun milik noel anjeun, moal wanting atanapi nyobian ngéléhkeun seuri anjeun tina tab kénca, anu nembongan jadi hiji mol na ngan méméh ragrag bulu dina ramo Anjeun; teuing, atawa saeutik, strand ku strand. Nu rasa sarua nu ngabalukarkeun Sabtu sore, jeung pikagumbiraeun anu Kemis, nalika sagalana sigana sami deui. Status ditampa kalayan humor alus pikeun nyumputkeun setrés, jeung deui, yén perasaan yén sagalana sarua. Deui, moal jadi anyar, jeung memori waktos nu ngaleuwihan nu luhur.

Kalawan jeung tanpa harepan bakal aya sejen hadé. Jeung deui leungeun anjeun, Senén sejen, teu resep jalma Salasa sorangan kawas éta, teu kalawan saha wae.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.