Dimana ngundeur versi anyar tina Google Earth

Jeung sababaraha geus diucapkeun ngeunaan versi anyar jeung keajaiban na.

Ningali sadaya Miquis anjeun gaduh versi anyar, kuring nyarankeun http://es.gearthblog.com/Anjeunna geus diucapkeun di apdet langit, Controllers, sareng anu munggaran tayangan.

Dina sababaraha hal, kuring resep ka tombol anyar Anjeun kudu napigasi leuwih praktis pikeun ngamanipulasi éta rotasi jeung zum.

Jadi poék ... éta metot.

Pangalusna sadaya, gedong 3D, sateuacan anjeun parantos mundur diri pikeun sumber anu anjeun lakukeun tapi kuring henteu terang kumaha bakal ngalakukeun éta ... aranjeunna turun gancang pisan. Abdi parantos ningali lapangan Orioles, dua blok jauh ... dina sabulan...

google bumi

Tapi versi ieu, sabab éta béta, henteu tiasa diunduh ku pilihan "pitulung / parios pikeun apdet online", ku kituna anjeun kedahna undeuran tina tempat ieu:

http://earth.google.com/intl/es/download-earth.html

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.