Komunikasi / meunangkeun aub: Layanan pikeun kotamadya

cikeneh Tuent ngumumkeun jasa anyar, Comunic @, anu nambihan ka ilubiung @ sigana badé mangrupikeun layanan manajemén téritorial anu tiasa dipaké ku kotamadya pikeun ningkatkeun transparansi sareng partisipasi warga.

Ilubiung

milu @ Ieu layanan kanggo warga warga, anu liwat platform anu tiasa ngalaporkeun bongbolongan, tungtutan, usulan atawa lampah sejenna dumasar kana hak-hak maranéhna pikeun ilubiung dina Kotamadya. Ieu sababaraha conto latihan anu kami sadayana bakal daék ngamangpaatkeun:

  • Lapisan anu mana anjeun tiasa nyandak hiji inventory nabrak di jalan. Nu di dieu maranéhanana bisa ngalukis dina warna anu béda nyaéta jelema anu hampang, anu nyingkahan tanpa panutup sareng beureum bianraha parna pikeun megatkeun chrysma tutumpakan. Eta bakal jadi istiméwa, sabab dina dinten ieu yen walikota méakkeun iklan anu némbongkeun karya maranéhanana dina perbaikan jalan, populasi tiasa ngalaporkeun skenario lunar dimana aranjeunna tiasa nyandak kaméra.
  • A lapisan tempat tatanggana pegatna aturan. Oh! Ieu bakal éndah, contona lamun anjeun tiasa nempatkeun hiji lobus leutik di imah anu mana pawasa dilaksanakeun di luar waktos anu ditolerir di hukum hukum coexistence, wangunan tétéla henteu ngalanggar aturan perkotaan atanapi pangdeukeutna anu ngalakukeun péngkolan hejo.

Ceuk hiji boss anu kuring damel sawatara taun ka tukang: "Henteu aya hadé tibatan iga ka tatangga"

Tapi ogé sajaba bising ditingalikeun ku peta kajadian, tiasa janten mangpaat pisan pikeun ngahijikeun saran pikeun ningkatkeun kualitas hirup warga. Salaku conto, anu structuring sahiji budgets partisipatif.

  • Ku cara kieu, tinimbang bade bade museurkeun kelompok (anu janten politis) pikeun ngaidentipikasi proyék, tiasa dilakukeun nangtukeun sababaraha kategori, kriteria prioritization sareng nu warga ngajukeun online.
  • Salajengna, aliran dirumuskeun kontinyu dina ditémbongkeun dina grafik: Ieu debugged, classified, feasibility ditéang, dilebetkeun kana anggaran tur salajengna ngulik.

sajar milu

Ka manajer kota hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna uninga kana sanyaan-masalah anu bener-bener masalah warga sarta ngajak aranjeunna émbaran anu terpadu pikeun ngokolakeun sadaya komunikasi sareng masalah warga.

Dina loba panerapan kota, anggaran partisipatif diatur sarta kawasa; di sababaraha nagara éta malah diparentahkeun. Naon anu hadé tinimbang sanggup visualize sareng ngatur hal eta dina platform wéb terpadu kana Google Maps anu dijieun pikeun tujuan ieu.

Participació @ ngalebetkeun sababaraha fitur supados munisipalitas tacan kudu diinkeun dina waktos atanapi atribut ka pamekaran. Di antarana anjeun bisa:

  • Atur kalungguhan aksés. Warga tiasa didaptarkeun, papan cai, papan dunungan, jeung sajabana
  • Usulan tiasa dibangkitkeun ku warga.
  • Anjeun tiasa ningali usulan nurutkeun status kamajuan.
  • Canta tiasa digolongkeun sareng ditaksir ku sumbu tematik atanapi prioritas.
  • Sistim ogé tiasa ngirim alarem ku mail atanapi SMS nalika usulan ngaganti status atanapi ditunda dumasar programna.

demo_malaga Pasti Particip @ mangrupakeun inisiatif pangalusna anu kuring ditempo pikeun pamakéan kota. Salian Comunic @ aya, nu sarua jeung alat anu lawanna kalayan kotamadya tiasa ngawartosan naon anu aranjeunna lakukeun.

Gagasan pikeun sasuai jeung panerapan ngeunaan transparansi sareng komunikasi ka wargana.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.