Ayeuna terpadu kalayan Google Earth titik

gambaran

Naon tadi.

Pikeun tanggal, Google Earth Gambar titik diteundeun wungkul salaku cara to catalog, klik dina "sejen, Spot Gambar".

Sarta grid anu nembak béda anu aktif aya na ningali sipat bal bisa ditempo kaayaan jeung karakteristik data.

titik google bumi

awon

Ieu ngan hiji katalog teu bisa ditampilkeun dina dunya, naon ieu ditinggalkeun éta pikeun milih jinis gambar, sinyalna jeung mayar. Saatos gaduh gambar teu bisa dimuat ti Google Earth of georeferenced.

alus

kumaha oge Eta geus kungsi ngumumkeun aya gambar kasadiaan jasa titik dina taun panganyarna 3 Bumi Google "Google Earth siap pikeun". Dina conto nu ditémbongkeun kahuruan di California.

titik google bumi

Kalawan layanan ieu, gambar anu dilayanan ku sinyalna kml yén alamat "daftar keur Google Earth" atanapi GeoTIFF format DIMAP

Gambar bakal sadia antara 6 na 8 jam sanggeus newak, sahingga bisa ningali hiji gambar satelit di dinten saméméhna, ogé bisa jadi dipénta pikeun diundeur via ftp atawa salinan DVD.

The awon

Ieu ngan pikeun pamaké ti Google Earth perusahaanSalaku urang terang, anu lisensi béda tina alat ieu nyaéta:

Bébas Google Earth, Google Earth Plus ($ 20 sataun), Google Earth Pro ($ 400) jeung Google Earth perusahaan klien ... teu loba museurkeun nyaho hargana tapi pos ieu urang dikaitkeun sahiji fungsi béda éta bisa dihontal ku versi.

datang

Bari teu hiji hambalan anu excites kami sakabeh, éta mangrupa kabisat metot nyieun lila urang geus ngantosan: A fitur ku nu keur nyieun georeference hiji hiji gambar ka Google Earth ti luar, tangtu eta bakal pangalusna Google nerapkeun kamampuh maca standar anu geus boga format aya (ECW, tiff, jpg2000, IMG jeung nu lianna) salaku ngalakukeun aplikasi GIS séjén

Urang ogé nyangka ieu lumangsung ti taun hareup GeoEyeTur aya lamun urang bakal boga kapentingan langsung.

Balesan keur 3 "Ayeuna terpadu kalayan Google Earth titik"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.