Winners tina panghargaan taunan pikeun Inovasi di infrasturktur

Bentley Systems, Incorporated, panyadia sahiji solusi komprehensif pikeun ngamajukeun operasi design software, konstruksi jeung infrastruktur, ngumumkeun winners sahiji hadiah Taun dina 2018 infrasturktur. Program panghargaan taunan honors karya rongkah tina pamaké nu ngamajukeun desain, konstruksi jeung infrastruktur operasi di sakuliah dunya.

Dua belas panels ditilik bebas diwangun ku ahli ngarah tina industri Aranjeunna dipilih finalis 57 tina 420 nominasi dikintunkeun ku leuwih ti organisasi pamaké 340 di sakuliah dunya. Dina upacara sarta Gala di ahir konferensi teh Taun dina 2018 infrasturktur, Bentley dipikawanoh winners pangajén 19 Taun dina infrasturktur jeung salapan winners of panghargaan pangakuan husus.

Geus noticeable yen taun ieu tekenan nu geus ditangtukeun dina konférénsi éta, di tungtung Gemelo Digital (Digital Kembar), nu sanggeus sinergi jeung Siemens geus dibawa upaya metot pikeun mindahkeun tina newak, modeling jeung desain, operasi; aspék anu geus eksis di konsep saméméhna tina Bentley Systems kalayan aplikasi kaasup asset Wise, tapi visi anyar nyiar difokuskeun BIM trend teu bisa balik ka arah kota pinter (Smart Lokasi). Mangkana sababaraha panghargaan mawa pendekatan ka kembar digital ka hareup.

Dina nomer perkiraan proyék ti 33 nu tebih Wétan, Éta geus 16 panghargaan. 2 3 tina tengah Wétan Eta geus dileler, 2 6 ti Australia, 4 ti 10 tina EropaSarta 4 5 sahiji finalis Amerika.

Winners Awards Pangakuan Husus Taun dina 2018 infrasturktur Aranjeunna:

Kamajuan dina karya digital kolaborasi ngalir di rail jeung transit
Cina Railway Téknik konsultan Grup Co., Ltd. - Project wangunan modeling informasi pikeun kareta-speed tinggi Beijing-Zhangjiakou of - Beijing, Cina

Digital Gemelos sateuacanna pikeun bandara
Infraero Empresa Brasileira de Infraestrutura Airport - Airport digital-Londrina - Paraná, Brazil

Digital Gemelos sateuacanna pikeun sasak
Struktur komposit Lab, Chung-Ang Universitas - Sistim pangropéa sasak Inovatif ngagunakeun modél kembar digital - Seoul, Korea Kidul

Digital Gemelos sateuacanna keur jalan jeung jalan tol
Guangxi Communications Desain Grup Co., Ltd. - metodologi design kolaborasi kalayan BIM sarta manajemén pangwangunan sagala elemen sarta objék dina proyék langsung jalur Lipu-Yulin - Guangxi pameget Wewengkon Otonom, Cina

Kamajuan di Digital Kembar Torowongan
AECOM - Tideway torowongan C410 Tengah Kontrak - London, United Kingdom

Digital Gemelos sateuacanna pikeun jasa pangiriman jeung distribusi
POWERCHINA Hubei Electric Téknik Corporation Limited - Cha'anling-Xiaojiazhou
proyék garis kakuatan transmisi 220 kV - Xianning Kota, Hubei, China

Sateuacanna tina industrialisasi ngaliwatan komponén digital pikeun infrastruktur urban
CCCC Cai Transportasi konsultan Co., Ltd. - Aplikasi tina téhnologi BIM dina fase 1 sahiji proyék infrastruktur kota tina Zhong-Guan-Acun Élmu jeung Téhnologi Town - Kecamatan Baodi, Tianjin Kota, Cina

Kamajuan di workflows digital pikeun pagelaran modeling asset sistem transit
Maharashtra Metro Rail Corporation Ltd. - Manajemén Émbaran System asset Nagpur Metro - Nagpur, Maharashtra, India

consultations kontinyu dina rékayasa konstruksi
Cangkang Kimia Appalachia LLC na Panon-bot Leyuran hawa - kimia Project Pennsylvania - Monaca, Pennsylvania, Amérika Sarikat

Winners pangajén Taun dina 2018 infrasturktur ku kamajuan neraskeun di infrastruktur digital aranjeunna:

sasak
PT. Wijaya KARYA (Persero) Tbk - Jurnalisme sarta pangwangunan jalan port sasak proyék di Teluk Lamong - Surabaya-Gresik, Jawa Timur, Indonesia

Wangunan jeung kampus
Shalom Baranes associates - Renewal of Cannon House Kantor Gedong - Washington, Kacamatan Columbia, Indonesia

jaringan komunikasi
Solusi Infotek iForte - Sistim manajemén serat iForte - Jakarta, Indonesia

nu ngeunaan jeung susunan
AAEngineering Grup, LLP - Phase II tutuwuhan ngolah emas Pustynnoe: modernisasi jeung kapasitas kanaékan - Balkhash, Karaganda Region, Kazakhstan

kota digital
Yunnan Yunling Téknik ongkos Konsultasi Co., Ltd. - Project PPP pangwangunan proyék kota jalan konstruksi anyar fasilitas publik kota - Kunming, Yunnan, Cina

rékayasa lingkungan
PT. Wijaya KARYA (Persero) Tbk - Protection ngalawan bencana detachment - Cianjur, Jawa Barat, Indonesia

manufaktur
Digital Téknik (BIM) Center of Shenyang Aluminium & Magnésium Téknik & Research Institute Co., Ltd. - Project cooperated kilang lisah aluminium antara CHALCO sarta Indonesia - Bukit Batu, Kalimantan Barat, Indonesia

Téknik Pertambangan sarta rékayasa pikeun pamasangan lepas pantai
Téknik Northern & Téhnologi Corporation, PKS - Sino Beusi milik - Perth, Australia Kulon, Australia

generasi kakuatan
Sacyr Somague - Foz Tua PLTA Burangrang - Foz Tua, Alijó- Vila Real, Portugal

pangiriman proyék
AECOM - akusisi ti hiji perspektif anyar liwat informasi proyek ProjectWise - Britania Ageung

rail jeung transit
Skanska Costain STRABAG Joint Modal (SCS) - Main Works HS2 S1 na S2 - London, United Kingdom

modeling kanyataanana
Skand Pty Ltd - Gedong Inspection nutupan kalayan learning otomatis tur modeling kanyataanana keur kampus Brunswick of RMIT Universitas - Victoria, Australia

jalan Performance asset na karéta
CSX Transportasi - tata Capital diisian perbaikan taunan - Jacksonville, Florida, Amerika

Jalan jeung jalan tol
Lebuhraya Utara Kalimantan - Sarawak Pan Kalimantan Jalan Raya - Sarawak, Malaysia

rékayasa struktural
Shilp konsultan Insinyur - terminal beus Alambagh - Lucknow, Uttar Pradesh, India

kinerja asset Industrial sarta jasa
Oman Gas Company SAOC - Maneuh asset reliabiliti manajemén kinerja - Al-Khuwair, Muscat, Oman

Transmisi na distribusi jasa
Pestech International Berhad - Jurnalisme sarta gardu induk automation gardu induk pikeun proyék Olak Lempit - Banting, Selangor, Malaysia

tutuwuhan perlakuan cai na wastewater
PKS Capital Téknik & Panalungtikan Incorporation Limited - Supply Project 400,000 ton cai sapoé Wenjiang District, Chengdu Kota - Chengdu, Sichuan, Cina

Cai, wastewater jeung jaringan stormwater
DTK Hydronet Leyuran - konsep rékayasa na skéma tata massa cai utama pikeun sababaraha désa Bankura - Bankura, Bengala Kulon, India

Di panghargaan dinner geus méwah babagi tabel kalawan gadis Torowongan & Infrastructures jeung genius balik iAgua.

Bentley Systems geus ngarilis highlights sahiji proyék unggul taun di maranéhna website. déskripsi lengkep sadaya proyék bieu téh dina format fisik na di versi digital infrastruktur Yearbook nu 2018, bisa diterbitkeun dina mimiti 2019. Pikeun marios édisi saméméhna tina ieu publikasi, anu babarengan kaasup leuwih ti 3,500 proyék-kelas dunya dipikawanoh dina program panghargaan Taun dina infrasturktur ti 2004, tuliskeun Yearbooks infrastruktur Bentley.

Ngeunaan program konferensi sarta panghargaan Taun dina infrasturktur
Kusabab 2004, program panghargaan Taun dina infrasturktur Eta geus ditembongkeun kaunggulan jeung inovasi dina rarancang, konstruksi JEUNG KOPERASI proyék infrastruktur di sakuliah dunya. The panghargaan program téh hijina kompetisi nanaon na nu boga jangkauan global jeung rupa-rupa kategori ngawengku sakabeh tipe proyék infrastruktur. The panghargaan program nyaeta muka ka sadaya pamaké tina software Bentley. panels bebas para ahli Industri dipilih kategori finalis. inpo leuwih.

konférénsi Taun dina infrasturktur Bentley ngabogaan sajumlah presentasi sarta bengkel interaktif Ngalanglang simpang téhnologi, supir ékonomi jeung kumaha aranjeunna nu shaping masa depan delivering proyék infrastruktur jeung kinerja asset.

Ngeunaan Bentley Systems
Bentley Systems teh panyadia global anjog sahiji solusi software pikeun insinyur, arsiték, professional geospatial, konstruktor, sareng operator boga mendesain, konstruksi JEUNG KOPERASI infrastruktur. BIM tur rékayasa aplikasi dumasar kana MicroStation Bentley, sarta awan jasa kembar digital, nyetir ngembangkeun proyék (ProjectWise) Jeung balikna on aset (AssetWise) Angkutan jeung karya umum lianna, Utiliti, pepelakan industri jeung sumber, sarta fasilitas komérsial sarta institusional.

Bentley Systems boga leuwih ti 3500 pagawé, dibangkitkeun revenues taunan leuwih ti 700 juta di nagara 170 sarta geus invested leuwih ti 1000 juta dina panalungtikan, ngembangkeun jeung acquisitions saprak 2012. Kusabab lahirna dina 1984, pausahaan ieu mayoritas milik lima pendiri na, anu sadulur Bentley. lampah Bentley urang beroperasi di pasar NASDAQ uleman swasta; mitra strategis Siemens AG geus akumulasi minat minoritas tanpa hak voting.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.