Simkuring deui, senang 2008

Muhun, sakumaha ceuk Kami di pos panungtungan kami, Kami bakal indit tanah air urang ...

Hayang anjeun Merry Christmas, Happy New Year ... langkung saé tibatan kantos Nancy damel langkung saé kalayan kartu dirina.

Butuh waktu kuring satengah sapoé dihapus komentar spam, paling kurban na refinancing hutang viagra ... sok atuh heran lamun kabeh surelek ieu datangna ka anjeun atanapi sabagian babaturan ngawartoskeun intimacies kuring hehehehe ... hutang sangkan jelas ngeunaan 🙂

Méméh pos mimiti taun bakal némbongkeun salah sahiji gambar pangalusna Kuring dibawa balik ti darat mah ... jalma anu nganggur pikeun ngalakukeunana jeung geodesy tapi sapasang mojang geulis baris mindahkeun ellipsoid nu fana naon 🙂
Teluk-de-fonseca.JPG

Balesan keur 7 "Simkuring deui, senang 2008"

  1. Hatur nuhun kana wilujeng sumping Nancy, katingal kuring usaha pikeun nerapkeun peta éta, tapi kuring rada hina. Salah sahiji dinten ieu kuring bakal kaserang serius, kusabab kuring mikir yén anjeun tiasa nerapkeun naon anu kajadian nyaéta ngeusian sababaraha katrampilan sareng kasabaran.

    Tumbu mandame.

    Wasalam

  2. Baraya, ngabagéakeun kana blog deui. gambar nu estu lucu. Tapi ukur kasampak dieu kusabab di roll sahiji artikel zilch anjeun ...
    Hatur nuhun pikeun némbongkeun kartu abdi na ogé ngingetkeun kuring yen kuring kudu balik deui ka pagawean kuring dina blog nu 🙂

    Ngeunaan plugin, kuring ngalaman ningali peta. Tom nyatakeun yén upami ieu mangrupikeun, anjeun kedah ngarobih gaya halaman. Masalahna nyaeta kuring henteu gaduh aksés pikeun ngarobih. Naha anjeun tiasa ngalakukeun éta? Kusabab produksi anjeun teu saeur, kuring panginten henteu acan diréspon tapi sigana kuring yén anjeun henteu acan usaha deui…. (Dinten ieu Januari 16)

    Hal sejen, atawa coba mun nganggo tutorials dina subjek sabab ieu nu disaluyukeun mun anjeun bisa ngarobah kaca anjeun ... Ngeunaan 3 gaduh URL tutorials tambahan keur sampel anjeun anjeun ngirim aranjeunna upami anjeun hoyong.
    Salam ti Peru sarta dugi waktos salajengna!
    Nancy

    PS lucu comment Anjeun

  3. Ku jalan kitu, gambar pisan geulis. Candak kasempetan pikeun ngaleupaskeun peta google colokan na nunjukeun tempat pembuatan na.

  4. Mangga kirimkeun atuh hiji email jeung masalah anjeun gaduh sareng gambar. Sacara prinsip ukur téma stylesheet ieu rada dirobah, tapi teu keuna nanaon ngeunaan kumaha carana upload gambar.

  5. Hatur nuhun kana warning Reuben, sigana yen sobat urang Tomas geus nyieun sababaraha parobahan aneh mun bentuk manajemén gambar na kuring kungsi ngangkat eta kalawan metode unorthodox ... Mugi kiwari nu katingali

    salam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.