arsip pikeun

Geospatial - GIS

produk anyar jeung inovasi dina widang Systems Émbaran Geographic

Maya Bumi diropéa gambar (Nov 07)

Kalawan kapuasan hébat kami ngamutahirkeun imagery satelit-resolusi luhur dina bulan Nopember, Virtual Bumi, gambar nembongkeun Mataro, dimana aya euweuh gambar tina kualitas ieu. Di handap ieu mangrupakeun Spanyol speaker lokalitas diropéa: (Panon Manuk urang) Spanyol: Malang, Alicante, Almeria, Collado Villalba, Cuenca, El Ejido, Guadalajara, Leon, Molina de Segura, Santiago ...

Hiji tantangan kanggo geofumadores peta hate :)

Pikeun maranéhanana anu resep tantangan geospatial dieu asalna inspirasi tina Louis S. Pereiro, penyair Spanyol anu di bari na depresi Dianjurkeun yén kudu mungkin mun peta hate. Muhun, ningali lamun batur geus maot :) Naon Mapping atawa nyarita nepi tanpa kuring sarta kuring bobo di bencana didorong. Ayeuna kudu ...

A proyéksi pigura basis moal

A sababaraha taun ka tukang, di pasamoan taunan "Sourveying na Mapping" AS ngelingan sanggeus disaksian a puff jalma anu ninggalkeun maneh jeung sungut anjeun buka, teu ngan kusabab Inggris akademik urang teu nyocogkeun ka caliche gringo. Ieu hiji pameran di Kevin Sahr, Jon Kimerling na Denis ...

Hiji kisah cinta keur geomatics

Di dieu nyaeta carita dicokot tina blogosphere, teu cocok keur technophobes, sugan ngawengku leuwih ti imajinasi Alex Ubago. panon Unseeing. Ieu soré abu, undignified pikeun lalampahan bisnis sejahtera mun Montelimar di Nikaragua; éta angin ngahiliwir laut warmly sheltered kulit kana granules of pixeleaban uyah ...