Kumaha carana nempatkeun Iklan on peta

A lila pisan posisi iklan online ieu kahontal utamana ngajual Tumbu atanapi Iklan kontekstual ti Google Adsense nu pamimpin a. Pikeun extent yen loba jalma euweuh gelo ku nempo Iklan on kaca nu sering, utamana lamun aranjeunna nambahkeun nilai ku cara méré Tumbu mangpaat dipikaresep; Ditambahkeun kana blog ieu Birokrat atanapi webmasters aya ganjaran pikeun karya maranéhanana pikeun nulis jeung babagi pangaweruh maranéhanana.

Sanajan kitu, peta kasempetan pikeun nempatkeun hiji iklan geus kungsi évolusi pisan slow. Salah sahiji pausahaan munggaran nyadiakeun iklan layanan ieu peta Lat49, dimana jalma anu hayang ka Ngaiklan tiasa mayar keur ditempo dina sababaraha area geográficoa jeung maranéhanana kalayan situs pemetaan bisa earn pikeun clicks anu lumangsung dina peta maranéhanana.

Hayu urang tingali kumaha eta boga Lat49

1. Gawéna kalayan paling panyadia peta kabuka API.

Nepi ka ayeuna, Lat49 nempatkeun Iklan on situs dipintonkeun dina peta API:

  • peta Google
  • YahooMaps
  • maya Bumi
  • pushpin
  • Mapquest
  • Poly9

2. Pikeun boga blog atawa loka téh palaksanaan gampang

Anjeun ngan perlu nambahkeun kode JavaScript na peta nu deployed dina loka ngandung Iklan relevan jeung aréa jeung téma blog. Lat49 handles kategori mangrupakeun perjalanan, pariwisata, bisnis, real estate, arah, lalulintas sarta informasi.

Lat49 handles iklan dina kriteria geografis, supaya lamun hiji parusahaan, misalna sells pizza bisa milih di mana Anjeun hoyong ditingali salaku sinyalna, sakumaha nawaran statistik kuadran mana paling lalulintas aya ku pamaké via WMS visualize aréa ti loka béda di sababaraha aplikasi kalawan API ieu dilaksanakeun.

3. ganjaran henteu goréng

gambaran Anjeun Lat49 mayar per klik kawas Adsense, jeung bédana nu manages a 50% tina harga dibayar ku pangiklan nu. Jeung referrals pangiklan bayaran $ 2.50 ku ngarujuk sakali ieu ngajadikeun beuli mimiti iklan lamun eta ngahontal $ 50 49 $ Lat10 bayaran nu boga situs.

Bakal aya jalma anu nganggap iklan Internét sakumaha kontradiktif jeung kahayang basajan nulis keur pelesir karasa kumaha ogé urang kudu nganggap yén pers ditulis sumping ka jadi sustainable dugi iklan matured; Sami kedah lumangsung kalayan Internét upami anjeun hoyong janten sustainable minangka sarana formal komunikasi global.

Muhun, salah pilihan sababaraha anu gaduh peta némbongkeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.