acara Log

Taun dina Infrastructures 2020

Senén, Oktober 12, 2020 - Kemis, Oktober 15, 2020

8: 00am - 5: 00pm

Taun dina infrasturktur Konférénsi 2019 Bentley mangrupakeun papanggihan global inohong bisnis di dunya desain, konstruksi jeung operasi infrastruktur.

acara lokasi


Vancouver

waragad acara

FREE