Yearbook statistik keur Latin America

gambaran Komisi Ékonomi PBB keur Amérika Latin jeung Karibia (ECLAC) geus dikintunkeun a yearbook statistical komprehensif tina dunya Hispanik jeung informasi dipikaresep ku loba pisan prosés ditalungtik.

data ieu duanana dikumpulkeun sarta projected sababaraha taun ka hareup, diantara aranjeunna bray perhatian kuring data populasi kota urban ti nagara Hispanik béda jeung hasil dina ngurangan kamiskinan teu lengket kacida alusna jeung laporan institusi ngatur dana keur Stratégi tina kamiskinan Réduksi (ERP)

gambaranAya pilihan pikeun ngundeur documentoen Inggris atanapi Spanyol dina format pdf; kacida pentingna yen data online ogé geus terpadu tiasa didownload dina format Excel.

Di antara jejer nu bisa kapanggih aranjeunna:

1 Statistik sosial

  • 1.1 populasi
  • 1.2 dianggo
  • 1.3 pangajaran
  • Kaséhatan 1.4
  • perumahan 1.5 sarta jasa dasar
  • 1.6 kamiskinan AND panghasilan distribusi
  • 1.7 genre

2 statistik ékonomi

  • 2.1 Nasional rekening
  • 2.2 sektor éksternal
  • harga 2.3
  • statistik sector 2.4

3 statistik sumber daya alam jeung lingkungan

  • Wewengkon 3.1 Ani Puspita
  • 3.2 tanah ngagunakeun
  • 3.3 jeung wewengkon basisir
  • 3.4 leuweung
  • 3.5 énergi
  • 3.6 hawa jeung suasana
  • Bencana 3.7 Pengetahuan Alam
  • 3.8 Transportasi na infrasturktur
  • 3.9 manajemén Lingkungan

catetan teknis dijelaskeun kriteria dipaké, metodologi, istilah na sumber informasi nu ogé kaasup.

via: GeoBoliviaA blog kuring nyarankeun nuturkeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.