6 Tawaban "Naon anu kuring lakukeun ayeuna?"

  1. no, abdi teu nganggo pakeha, kuring disebatkeun kusabab pos ieu katingalkeun kumaha geeks digawekeun ku Twitter.

    Ayeuna kuring dahar, kuring nyoco anjing, Kuring di kamar mandi nuju ...

  2. Naha anjeun nganggo Twritter kanggo masangkeun?

  3. Muhun kabeneran, abdi diunduh sacara legal salaku tanya béta tina AutoDesk dina awal taun, tapi ku perobahan-parasaan anu parantos ngalaman aya hal-hal anu henteu lumangsung ka abdi, kawas pakta jasa anu terakhir sadayana.

    Jadi enya, salinan hukum 🙂

    ... Kuring nempo yén pos samentara nyababkeun aduk ... na ieu kuring hate Twitter

  4. 😯
    Ngundeur via Rapidshare?
    Salinan hukum?

  5. Muhun, enya, sareng kanyataan yén biasana ngan ukur ngaganti jieunan, tapi aranjeunna paréntah anu sami.

  6. Abdi reuwas dina laju anu nganggo aranjeunna vérsi anyar AutoDesk. Longerta henteu panjang pikeun meunangkeun versi taun ieu, tapi anu sanes dina taun anu sarua.

    Anjeun kedah nyaritakeun kami kumaha damel.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.