Mertimbangkeun lamun milih hiji Software GIS

software gis

Sababaraha waktu ka tukang aranjeunna dikirim kuring software pikeun marios eta, abdi mendakan formulir anu kuring resep menarik, abdi tiasa nyimpen diri di dieu (sanajan kuring ngajentrekeun), ku sabab sigana jigana pikeun jalma-jalma anu kedah masihan kaputusan dina waktos waktos. Unggal tina patarosan boga pilihan

    • Excelente
    • Bueno
    • biasa
    • Goréng
    • Goréng pisan
    • Ieu henteu dievaluasi

Hasilna upami tabulasi tiasa jadi istiméwa teu wungkul anu kenalan produk sacara hadé atawa goréng, tapi ngadamel ngabandingkeun antara cara ieu sareng cara ieu demonstrasian (kusabab umumna anjeun parantos parantos terang) di wewengkon anu sanés alat anu saé atanapi ari. Lamun datang ka ngaluarkeun pasukan anu bakal hartosna akuisisi anu penting ... meureun éta pangendut.

1. Pamasangan produk

  • Instalasi gampang tina Produk
  • Kumaha alat anu cocog sareng hormat ka sarat hardware

2. Integrasi data

  • Gampang sareng / atanapi efisiensi kanggo integrasi data alfanumerik
  • Gampang sareng / atanapi efisiensi kanggo integrasi data geografis tina format anu béda
  • Kamampuan ngatur sistem koordinasi proyéksi
  • Kamampuan pikeun nyieun lapisan anyar tina basis data
  • Fasilitas pikeun nyiptakeun unsur geografis data sareng lapisan
  • Fasilitas pikeun kagabung sareng nanganan gambar raster (poto aerial, gambar satelit)
  • Gampang ékspor data geografis kana format sanés

3. Interaksi antara elemen sareng basis data

  • Kekecapan dina manajemen atribut (data alfanumerik) pakait sareng elemen geografis
  • Ngahasilkeun sareng / atanapi efisiensi kanggo ngahasilkeun pamundut kana basis data.
  • Gampang sareng / atanapi efisiensi kanggo ngahasilkeun pamundut spasial anu ngabalukarkeun peta

4. Peta tematik

  • Kumaha anjeun meunteun poténsial pakakas anu sayogi pikeun ngahasilkeun tematik Maps
  • Kumaha anjeun meunteun katerangan parangkatan parabot pikeun ngahasilkeun tematik Maps
  • Kamampuan pikeun ngahasilkeun grafik dumasar kana jejer

5. Analisis spasial

  • Kekecapan alat-alat spasial analysis (panyangga, aljabar peta)
  • Gampang sareng / atanapi efisiensi kanggo ngahasilkeun pamundut spasial anu ngabalukarkeun peta
  • Kapasitas sareng utiliti saringan ka BD kanggo ngahasilkeun peta tanpa ngarobah BD sorangan
  • Manajemén analisis jaringan (jalan, drainase, jsb).
  • Kuring ngagunakeun hubungan spasial sapertos "ngawadahan", "nyebrang", "nyebrang pikeun", "simpang", "tumpang tindihna" sareng "kontak"

6. Ditiondisi sareng publikasi peta

  • Gancang dina nyiptakeun elemen grafik anu anyar ngagunakeun alat-alat CAD.
  • Kamampuhan pikeun ngédit unsur grafis.
  • Sakumaha anu lolos pikeun ngununkeun panununkeun peta peta, bantu dina harti judul, legenda, timbangan grafis

7. Alat pangwangunan

  • Kalayan hormat tina pangalaman jeung ekspektasi anjeun, kumaha anjeun meunteun komponén ngembangkeun éta mérek nawiskeun merek.

8. Scalability

  • Kumaha program nu ngemutan pikeun dilaksanakeun dina tipena béda kalungguhan
  • Sakumaha ngemutan yén kamampuan tingkat tingkatan anu pasanana anu konsisten dina harga-harga

9. Harga

  • Harga ngeunaan poténsial produk
  • Harga komparatif sareng produk anu sami sareng sanés
  • Harga kalayan hormat ka gambar brand atanapi popularitas program

10. Evaluasi umum produk

  • Tungtungna, nyandak kana aspék Anjeun ngaevaluasi dina Software, naon pendapat anjeun tina Produk

... Jigana bakal langkung seueur nambihan aspék anu sanés khususna dina poténsi pakakas "non-proprietary", jeung ngaleungitkeun sawatara karasa anu sigana "disetir" ku software anu nyiptakeun ieu formulir, sigana ngarasa leuwih hadé ditaksir; tapi hey, kuring bakal ngantep anjeun di dinya.

Hiji Bales kana "Naon anu kedah diturutan nalika milih Parangkat lunak GIS"

  1. Abdi hoyong diajar kumaha nyieun baris pikeun sowing bariable

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.