Yén gelombang kalawan Bentley sarta jasa WMS

Sababaraha dinten ka tukang dina forum Cartesia Tomás ditanya tentang Microstation sareng kemungkinan nyambung kana jasa peta (WMS)

Bentley di garis pikeun sahanteuna tilu aplikasi anu di dinya nurutkeun kaca OGC:

Pamedal Bentley Geo Web

Ieu layanan penerbitan klien-server, nu maos data ti proyék Geographics atanapi Schema Bentley Peta tur dikirim sakumaha jasa aplikasi. Anjeun oge bisa nyambung ka layanan kalayan hiji aplikasi disebut ESRI GIS Panyambung sarta nyebarkeun lapisan hiji MXD.

Kanggo sababaraha waktos anjeunna digawé ku mesin virtual Java, ti 2004 dimekarkeun aplikasi sorangan disebut VPR ActiveX (Témbongkeun, Yuyun, redline)

Numutkeun diterbitkeun dina ramatloka tina OGC, Geo Web pamedal geus dilaksanakeun standar WMS 1.1.1

Bentley Peta XM

Ieu naon ieu disebut MicroStation, sarta boga implemetnados standar 2.1.2 GML, GML 3.1.1, 1.0.0 GMLsf, WFS (T) 1.0

Microstation

Numutkeun paguneman kuring kungsi mibanda Keith Raymond, dina Baltimore, Microstation teu boga tipe ieu aplikasi (formal documented) jeung anu bakal dilaksanakeun dina Microstation 8.11 katelah Athena.

Memang dina kaca OGC WMS 1.1.1 standar ditembongkeun dina palaksanaan.

Lajeng?

formulir documented saeutik téa bisa dipigawé malah tanpa sanggeus geus disatujuan ku standar OGC ... lucu Kuring geus ngadéngé ieu forum AutoDesk

1. Ngaliwatan Manajer Raster

Ieu di Raster Manajer dina "Setélan / Gambar server"

gambaran

Keur dina panel kieu, "nambahan" geus dipilih, sarta jasa anu ditambahkeun, nyadiakeun hiji landian sarta DNS.

Lajeng disimpen kalayan "Gambar / Simpen" sahingga file konfigurasi disimpen kalayan extension .cfg teh jasa bringer.

gambaranIeu hiji pilihan pikeun aksés ka jasa Imaging dijieun kalawan Geo pamedal Web, tipe PSS nu bisa ogé jadi vektor atanapi raster.

Pikeun muka, "file / ngagantelkeun" geus rengse, teras dina versi saméméhna (V8.5) diréktori nembongan kalayan alias. Nembongan up on XM, kalawan paporit, ieu mintonkeun jasa aya.

2. Nyieun hiji file XML

Keur kitu anjeun kudu ngadamel file txt, kalayan tempat extension .xwms sarta dina kode nurutkeun WMS bakuContona Microsoft Terraserver, ieu bakal janten kode:

<? Vérsi XML = "1.0" encoding = "UTF-8" mandiri = "enya"?>
<BentleyWMSFile>
<Versi> 1.1 </ versi>
<URL> terraservice.net/ogcmap.ashx </ URL>
<Menta>
<Versi> 1.1.1 </ versi>
<SRS> EPSG: 26911 </ SRS>
<Lapisan> UrbanArea </ lapisan>
<Lebar> 800 </ lebar>
<Jangkungna> 500 </ jangkungna>
<BBOX> 373364.5175,3761830.49125,392535.3975,3773517.69125 </ BBOX>
<Format> gambar / JPEG </ format>
</ Request>
<SERVERCAPABILITIES>
<MAXBITMAPSIZE lebar = "1024" jangkungna = "1024" />
</ SERVERCAPABILTIES>
</ BentleyWMSFile>

Lajeng kana beban ukur disebut salaku raster (file / ngagantelkeun), milih tipe file xwms

xwms Bentley

Panon, ieu jalan dina Microstation 8.9 atawa saluhureuna, nu hartina teu merlukeun Bentley Peta. Kedah coba eta, sabab tilikan karasaeun ampir jadi lamun gambar ieu imah ... wah!

xwms Bentley

Keith, anjeun ngabohong ka abdi

15 balesan pikeun "Que onda kalawan Bentley na WMS jasa"

  1. Hehehehe, Kuring geus iinditan di Jabar ... aya deui hujan deui

    Kuring geus teu katempo parobahan kaca anjeun, kuring gé butuh katingal a lamun kuring meunang hiji sambungan cyber ditarima ... ieu calamity a

  2. Yén gelombang user72, ejeejeje maneh na kumaha anjeun ???? regresastes kalawan porrazos ieu cai jeung anjeun dina jalan, wartoskeun vooo, anjeun jaga ningali dinten nu ayeuna urang tingali we'm jejeje kiwari leuwih vented ... lamun abdi tiasa nelepon maneh ayeuna ieu travesiando sakitar dieu jjeejej kami nu geus ngagem anyar ??? http://www.ecohonduras.net parusahaan paduli ....

  3. Gelombang nu ??? Anjeun geus Isro vaaaaaaaaa kami ...

  4. Ieu masalah lamun kuring ieu versi J ngomong yén sagalana bakal nyokot V8, sanggeus XM, sanggeus Mozart, ayeuna nu Athena ...
    Total salawasna hal balik.

  5. Kumaha gampang ngajadikeun AutoCAD Negeri Sipil (Peta) koneksi ka WMS

  6. Kuring teu ngarti kumaha Bentley geus ngajalankeun jasa OGC panungtungan dilaksanakeun.

  7. Anjeun katuhu, éta tina versi 8, sarta kanggo jasa dijieun ku penerbit geoweb (PSS) nu bisa jadi gambar atawa vektor.

    Kanyataanna nyaéta dina vérsi sateuacan XM, nalika ngadamel "meungkeut", di tempat diréktori akar (C: D: E :), aliasi tina server gambar anu didamel muncul.

    Vérsi XM hiji ikon muncul luhureun dua paporit, sarta teu sami.

    Dina kacindekan, éta pikeun layanan penerbitan dijieun kalawan Geo Web pamedal Project Wise ... atanapi Kuring nebak

  8. kalawan ngaganti ka XM ... Ngabejaan ka kuring ngeunaan eta kuring nolak mindahkeun tina Geographics mun Bentley Peta.

    ... dugi Ku margi janten, sarta nalika kuring dikaitkeun Geographics I neuteup sakumaha lamun anjeunna ngalaman ceuk jandéla 95

    hehe

  9. Kuring geus nyobian di sagala rupa cara sarta teu ningali sabaraha. Jigana pilihan anu tiasa dianggo kalayan Microstation 8.1. na kuring resep versi ieu.

  10. hehe, abdi teu terang naon anu kudu dipigawé.

    Kuring gé manggihan sarta ngabejaan Anjeun

  11. Haturan Kang G !, upami anjeun ngiringan prosedur «1. Ngaliwatan Raster Manager », netepkeun landihan pelayan gambar, sareng pilihan anu mana anu saratna?

  12. Microstation Microstation 8.9 nyaeta XM?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.