arsip pikeun

wordpress

Masalah sareng publikasi Live Writer WordPress

Live Writer nembe dimimitian ka ngabalukarkeun masalah dina sahenteuna dua kasus: 1. Lamun item anyar anu dijieun, nepi ka unggah deui ngirimkeun hiji pesen kasalahan upami item nepi. Lajeng cobaan deui nyieun item anyar sapertos nu lamun noting masalahna, geus aya sababaraha artikel diterbitkeun ...

Cybernetic, hébat jasa hosting

Dinten aya loba jasa bébas kayaning Wordpress.com na Blogger Google hosting ayeuna disebut Google Blogs. Tapi ahirna maranéhna tempo loka sarta usaha merlukeun layanan kaamanan nu ensures nilai ékonomi sarta perusahaan ngalambangkeun ayana. Di dieu teuing aya alternatif béda; di ...

Tanda kutip Adat bener ku tanda petik lempeng dina Microsoft Word

Ieu biasana masalah nalika ngédit hiji téks HTML dina Microsoft Word atawa Live Writter. masalah ieu disandi sakumaha <a href="/preguntas-extranas-sobre-tecnologias-cad/"> patarosan aneh ngeunaan téhnologi CAD bakal masihan kami masalah </a>, saprak urang nempatan tanda petik kudu lempeng kieu cara: <a href="/preguntas-extranas-sobre-tecnologias-cad/"> patarosan aneh ngeunaan téknologi CAD </a> Lamun urang ngaganti ...

warta WordPress 3.3 Sonny

Versi anyar tina WordPress geus anjog ngan nalika taun 2011 geus rengse, brings sababaraha fitur anyar, moal loba tapi penting: Dina widang dimana aya parobahan, nu balon dinyana kahiji waktos biasa digunakeun, nunjukkeun robah nu naék. Lajeng jandela kénca ayeuna gantina deployed ka jurang nu ...

Post patali leutik ngahasilkeun gambar leutik tur plugins

Sababaraha waktu ka tukang kuring meunang leupas tina Arthemia, a citakan ku estetika pohara alus pikeun WordPress tapi jeung disadvantage raising gambar leutik kalayan fungsi timthumb nu brings masalah serius di konsumsi rubakpita sumberdaya. Saatos sababaraha tikét diangkat ku manajer HostGator mutuskeun pikeun ngahemat template pikeun ...

403 masalah dilarang Kasalahan

Leuwih ti kantos kajadian ka urang hal kawas kieu, sarta nuliskeun situs urang sorangan pesen di handap ditembongkeun: dilarang Anjeun Ulah ngabogaan hak keur ngakses /index.php on server ieu. Sajaba ti, mun 403 Kasalahan dilarang ieu encountered bari nyobian nganggo hiji ErrorDocument pikeun nanganan pamundut teh. Apache mod_fcgid / mod_auth_passthrough 2.3.5 / 2.1 mod_bwlimited / FrontPage 1.4 / 5.0.2.2635 Server ...

Alat pikeun ngabandingkeun Konci atawa polder

Sering kami boga dua dokumén yén rék kami pikeun ngabandingkeun. Mindeng kajadian nalika urang nerapkeun parobahan téma WordPress, unggal file php ngagambarkeun bagian tina citakan lajeng teu terang anu kumaha urang teu. Kawas nalika maén Cpanel ngahapus hiji file atawa folder acan réngsé Ngunggah via ftp. waktos sejen, nyaeta ...

WordPress 3.1 warta

Ieu sumping update anyar WordPress. Loba hal geus robah di manajemén eusi platform ieu taun panganyarna, apdet tina versi anyar téh mangrupa tombol basajan. Pikeun maranéhanana anu sangsara ngalakonan ieu via ftp, di kali dugi kami geus datang ka pikir anu kesederhanaan ngajadikeun anjeun leungit rahmat kode. ...

Egeomates 3.0: kaputusan SEO

2011 mangrupa hambalan penting dina egeomates sanggeus datang 3 taun digawé salaku subdomain of Cartesianos. Kami geus diucapkeun ka Thomas, saha kuring hatur pikeun kasempetan jeung anu miharep tetep hiji kontak penting dina ieu sareng lianna kaayaan yen urang kapanggih. Cartesians, sanajan karuksakan nya kungsi wanoh ...

Amsterdam tur leuwih

A lalampahan anu cukup panjang. 2 jam ti Amérika Tengah jeung Rajana, 8 jam ka London, Amsterdam langkung 1: 6 ditambahkeun sambungan nu ngahontal 17. Jam biologis mangrupakeun adat sanggeus hibernating kawas biruang on pesawat. Tapi henteu acan burih; jadi di tengah wengi kuring kungsi meunang sababaraha kopi ...

10 garis tina sapoé umum

Salaku eta pernah nyerang ka kuring sateuacan! ... euweuh, Kaula mah maot. Ngan hiji robah subdomain klik. ¿Teu husus? Kuring teu maca sababaraha poé katukang. alihan basajan. Wordpress MU mangrupa calamity a. Ah, kudu aya pipa dina tungtungna. Ogé renew nu API Google Maps, sarta Live Writer. Whoops! Google geus gede. ...

Ayeuna, masang WordPress

Di pos saméméhna, urang ningal kumaha ngundeur tur unggah ka hosting wordpress urang. Ayeuna hayu urang tingali kumaha install eta. 1. Jieun databés pikeun ieu, Cpanel, pilih MySQL basis data. Di dieu, urang nunjukkeun nami Cikajang, dina hal ieu kuring moal ngagunakeun haseup sarta pencét éta nyieun tombol. Tempo ditémbongkeun saperti ...