Video pikeun neuleuman AutoCAD, haratis !!

Ieu sumberdaya berharga pikeun diajar AutoCAD sareng video nu saliwatan kiwari bébas, sadaya nu peryogi nyaéta pikeun ngadaptar. Ieu undoubtedly bakal pitulung hébat pikeun maranéhanana anu rék diajar ngagunakeun AutoCAD ti scratch berkat LearnCADFast.com.

Hal ieu dipisahkeun kana sahanteuna 5 bagian, kahiji berorientasi aspék bubuka, di handap dua mun data konstruksi jeung panganyarna pikeun latihan wangunan sanajan boga gambar dina format pdf pikeun diundeur:

A. Video Tutorial AutoCAD, prinsip dasar

1. Bubuka keur AutoCAD
bagian ieu téh bubuka umum pikeun AutoCAD, jeung jalma anu dimimitian ti scratch. Ieu ngawengku guaran sakumaha ménu penanganan, koordinat, tulbar jeung jejer dasar lianna.

2. Jieun gambar anyar
bagian ieu ngécéskeun naon cara nyieun hiji gambar anyar, ngajalankeun Konfigurasi sarta workspace. Dina bentuk unit canggih kreasi, precision sarta sudut jeung varian béda arah dipedar.

3. hijian ukuran
video ieu ngécéskeun naon kumaha AutoCAD handles unit duanana liniér sarta pangukuran sudut.

4. AutoCAD Sistim koordinat
Di dieu ngécéskeun kumaha carana nempatkeun titik ti sumber titik maké sudut nu tangtu.

5. kontrol snap
video ieu ngandung penjelasan ngeunaan kumaha carana ngonpigurasikeun sipat newak saheulaanan ngagambar akurat dina naon katelah snap.

6. métode Pilihan
Di dieu aya cara pikeun milih objék individual atanapi sababaraha ditémbongkeun.

7. Pilih ku atribut
Ieu katerangan cara milih objék dumasar kana atribut kayaning warna, lapisan, tipe objék, jeung sajabana

8. ngagunakeun témplat
Dina video ieu seleksi témplat ieu kaasup kana ngaropea unit gawé, jenis garis, fon jsb

B. Pangwangunan objék

bagian ieu ngandung paling dipake ngagambar jeung paréntah AutoCAD.

garis
bunderan
polygon
elips
sagi opat
kuring Hatch

Paréntah pikeun modifying C.

bagian katilu ieu ngawengku video tina sababaraha Paréntah dipaké pikeun ngaropéa objék.

</u>

motong
Pasipatan garis
manjangkeun
pindah
salinan
Offset (paralel)
skala
kaca
aturan
dimensioning
lapisan
Ngabagi sarta ukuran
Chamfer (chamfer)
Manteng tur move

D. latihan AutoCAD

Dina bagian kaopat ieu ngandung runtuyan latihan maké paréntah béda dipedar di luhur.

lokasi mutlak
relatif lokasi
lokasi polar
Ngagambar ceuli mouse
Ngagambar Jig
Tarik cap hiji
Ngagambar hook on C
Teken of colokan a 3D
ngawanohkeun layouts

F. canggih tutorials AutoCAD Video

Di dieu téh inohong leuwih kompleks di 3D

Tonjolan tina stroke a
Padet ti
keureutan
SOLVIEW, SOLDRAW, massprop

22 balesan pikeun "Pidio pikeun neuleuman AutoCAD, haratis !!"

  1. jadi kabetot ngadangu video metot tutorialesme Anjeun upami tubieras video tina cara narik hiji pemberontakan ku garis megatkeun

  2. Dear Luis.
    hirup ieu merlukeun usaha na nu nyieun upaya mayar karir kuliah anjeun, aya cara pikeun neuleuman ngagunakeun program tapi masih merlukeun usaha:
    -A nyaeta, upami anjeun timer diajarkeun, aya bébas tutorials video online kacukupan keur AutoCAD kalawan nu bisa neuleuman.
    Cara -Another nyaéta mayar kuliah kalayan sobat, anu mendominasi program asuransi na bisa ngajarkeun maneh, tapi ngan salaku pasti kudu investasi waktu tur pangakuan finansial bari nyadiakeun tea.
    Sarta séjén nyaéta nyandak Tangtu di kota Anjeun.

    Kitu sakumaha anu kitu meureun, investasi di pendidikan produktif. Pembelajaran sateuacan kalulusan mangrupikeun kauntungan anu saé nalika milarian padamelan; sabab sababaraha kelas anu dirumuskeun di universitas umumna ngantepkeun urang kalayan kanyaho dasar.

  3. mimiti hatur nuhun pikeun perhatian anjeun; teras naroskeun aranjeunna ngabantosan kuring diajar AUTOCAD Kuring keur diajar Arsitéktur sareng kuring henteu ngagaduhan kasempetan pikeun mayar sababaraha tagihan kuring bakal hatur nuhun pisan upami anjeun ngabantosan abdi

  4. Abdi hoyong diajar program AutoCAD bisa diropéa

  5. Abdi hoyong diajar ngagambar jeung AutoCAD bébas ti scratch.

  6. Gening, hébat SEA TRABAJO.BENDITO

  7. Abdi ngarep pisan autocad (desain na gambar) hatur nuhun

  8. I am a murid ngeunaan autocad ngundeur pidio abdi hoyong hatur nuhun pisan.

  9. I am a murid ngeunaan autocad ngundeur pidio abdi hoyong hatur nuhun pisan.

  10. Kami APRENDICE dinner jeung Kuring learning to be ku grafis desainer AUTOCAD QUISIRA

  11. Abdi teu tiasa ngundeur pidio ogé teu meunang link ka ngadaptar pikeun forum .. sakumaha kuring mangga?

  12. Kuring keur ngarékayasa murid na hoyong diajar kursus autocad sabab geus importamte dina karir mah jeung kuring hatur nuhun pikeun babagi Tangtu berharga ieu kuring jeung sakelas kuring

  13. kontribusi anjeun pisan alus, nuhun sobat

  14. Kuring ngarasa pohara alus, sarta Abdi hoyong kirimkeun kami hiji video tina cara ngarobah hiji exel file di autocad undibujo

    Gracias

  15. Pikeun ningali pidio anjeun kedah ngadaptar dina kaca dina tautan «ngadaptarkeun dieu»

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.