Masalah utama Acer Aspire Salah

saatos sataun satengah bisa dipake ti hiji Acer Aspire Hiji, nyieun tingkat latihan CAD / GIS, posting, sarta ngotektak sababaraha desain grafis, didieu urang nyimpulkeun pangpentingna. Jéntré kungsi diucapkeun ku opat masalah, tapi kiwari ditambahan opat nyimpulkeun jeung nganalisis naha éta ngajadikeun rasa atanapi henteu neruskeun maksa.

Masalah utama jeung solusi

1. éta audio eta ngonci, ieu Kuring spoke hiji poéJeung di kalangan komentar urang tadi sauntuyan acknowledgments, analisis, smoked na blasphemies. Sigana janten masalah umum, tapi ieu direngsekeun.acer Nu sorangan teu ngadangukeun dina polumeu tinggi; Lamun anjeun hayang sakaligus nyambung ka DVD éksternal sarta layar badag lalajo episode anathomy abu urang éta pangalusna pikeun nyimpen sababaraha narasumber éksternal.

2. masalah sareng Skypesanajan eta seemed janten hitungan antipirus, moal deui boga drawbacks. Umumna pikeun konektipitas web, video online tur navigasi nyaéta hébat.

3. éta keyboardNgan kuring disebutkeun masalah kalayan konci aTapi pasti desain kenop mesin 105 ieu mangrupa geulis goréng. Kumaha anu diwangun ku pestañita dina hawa leuwih hiji tombol irreverent ngabalukarkeun kuku tina ramo saeutik ka mukus teuas bisa sneak di na nyieun konci hiji euweuh gawéna. Ieu lucu nu urang bisnis bakal ngarojong leuwih keur masalah keyboard pikeun alesan sejen, ku $ 300 bajándoles brow, ka kaulinan dina panangan na sarta slogan ngalawan server ieu anu dianjurkeun aranjeunna. Ngabéréskeun naon konci ieu teu gampang Parami kuring, sarta kuring pikir jalma séjén bakal Resort rojongan komputer kirang aranjeunna. Up! Hampura ????

4. Teu dikirim ka datashow. Anu keur bangor walk kalawan msconfig tapi kahiji sababaraha kali jalma salawasna mibanda gangguan kalayan harepan yén panel ongkos kaluar, biasa cara tradisional ti laptop lianna. Salian ti eta, bisa jadi éta sometime eureun ngalirkeun, teu pira kajadian tapi biasana sanggeus disambungkeun ka monitor éksternal atanapi projector, kudu loba program muka, atanapi hal kawas éta, téh ngarupakeun matéri kurangna ELINGAN KA URANG nuluykeun siaran. Bisi anu aya teu kudu dibalikan deui, tapi tangtu, éta ngalebetkeun tombol dipencet nepi Data dua kali pikeun ngakses layar laptop sareng mareuman balikan deui program.

5. éta batre euweuh muatan. Kuring geus uninga kieu pisan, dina sababaraha kasus sigana manggihan alesan salvageable jeung kajadian nalika jaminan geus kadaluwarsa. Hal éta lumangsung nepi ka kuring sakali, tapi dipiceun batré jeung nempatkeun volvérsela ngumbar.

gambar 053 6. éta nyocokan Eta ruksak. Ieu serius, rarancang dina sambungan kabel nempel jeung kotak trafo nu ngajadikeun aya jadi macet, sering henteu panjang jalan. Kuring umumna resep nacatamal ngalipet dina ransel pikeun tug anak ngalirkeun ku atanapi ngajalankeun anjeunna leuwih jeung roda korsi.

7. masalah sareng drivers. Ieu kajadian mung polos, sabab lamun maranéhna boga sababaraha instability tina Windows aranjeunna ngirimkeun dimana a teknisi mischievous mun pormat dinya, sarta mungkas éta mulih deui gunana sangkan anjeunna teu gaduh drivers anu teu boga CD ROM, henteu. Tapi anjeun teu perlu meunang aya, sistem boga pilihan pikeun mimitian ku F10 balik ka versi stabil, sarta henteu perlu format.

8. éta angka Aranjeunna motong. Ieu kajadian nalika urang dimimitian kalana -Beuki lila when-. Ieu kajadian anu lamun ngasupkeun panel Internet Surat Aksés, keur nyetél autofill, pilih pamaké jeung cobaan pikeun nulis password nu ngan urang tingali asterisks ngirimkeun kami pesen anjeun salah. Urang diusahakeun, leuwih sarta leuwih deui jeung iwal mun cobian nulis nguap, contona google landed fitur angka diaktipkeun sabab hasilna mangrupa g66g3e. Jang ngalampahkeun ieu, pencét FN + ngan F11 mareuman eta, tapi teu matak diaktipkeun nyalira.

Sanajan kuring geus uninga ti jalma anu geus datang ka leungit aksés ka nyiksa mail maranéhanana jeung gagal usaha geus perang kalayan misan geek percanten yén maranéhna anjeunna cracking el password.

Éta mana tanpa nyebutkeun yen kaséhatan panon, ieu téh lain tim digawekeun jam lila lantaran overexert panon. Disarankeun pikeun lalampahan, imah tur sambungkeun ka monitor nu leuwih gede. Ogé, ngan wewengkon mana éta boneka disimpen, mangrupakeun bagian ti heats notebook, nu bisa mangaruhan naha sanggeus sababaraha jam gawé bade nyeuseuh jeung cai tiis atawa grab hiji soda és krim ... urang teu fatalists, tapi lamun ngulang lila téh kawas ngumbah leungeun Anjeun saatos ironing baju.

Sarta entocnes?

jujur, aya tim anu jadi wretched, Geus masalah serius sapertos 8 ngajadikeun anjeun heran lamun éta patut meuli mulang hadé atawa Notepad jeung tipe Lapiztop atawa PDA. Tapi di dieu Kang saran abdi ti titik positif of view sanggeus sataun satengah na masih senang jeung kaulinan ... sanajan ngabogaan dua mahluk anu make hiji jam sapoé ngan janten ningali farmville Anjeun tur tingal tugas ti poé saterusna.

1. Ieu alat pribadi.

Ku kieu hartosna kuring, éta pikeun pamakéan pribadi.

Ulah nambutkeun atawa kabogoh anjeun éta ngan bakal dipaké pikeun lalajo video YouTube, atawa sobat anjeun snot kaluar jeung ninggalkeun aranjeunna aya, atawa boss anjeun anu ngan diajar gulung kawat saperti lamun éta colts, loba iwal anak anjeun pikeun balik ka keyboard maén teuas Mengaman X8.

Ieu kanggo pamakéan pribadi, lamun jaga, lamun boga antipirus stabil, lamun teu meunang hal karya bajakan anda.

2. Téh mangrupa buku, henteu hiji dasar.

gambar 074 Konsep netbook mangrupakeun tim anu ngagantikeun a notebook nu frees anjeun leumpang anu beurat Toshiba dina tonggong, hiji poe bakal ngarugikeun anu tatu tulang tonggong atawa ngarampog anjeun dina jalan ku sabab geus euweuh jalan pikeun mawa kana kantong laptop.

Ku kituna ulah ngaharepkeun pikeun ngalakukeun keajaiban keur nu eta henteu digawe. Masih acan, abdi junun numpak anjeunna Corel Draw pirouettes, Microstation digawekeun peta, AutoDesk Civil3D 2008 keur latihan posteo jeung karya. ArcGIS kaasup 9.3 bade ogé keur kaperluan "passbook"Hartina, pikeun nempo, edit, citak, diajar. Teu dianggo serius sabab ukuran tina monitor bakal ngarugikeun satengah rétina kana waktu.

Mun rék dianggo serius lajeng meuli panel datar ngawas 23 ", jelema anu ayeuna mirah tur sepi tiasa dianggo di kantor, atawa peuting nginum eta nyebutkeun teu Peluchín.

3. Ngan sia $ 300.

Eta bakal jangkungna urang hayang hal leuwih pikeun ngan $ 300 eta waragad. Upami Anjeun gaduh keluhan nu sah pikeun Acer mun narékahan pikeun ngaronjatkeun produk dina sababaraha taun.

Tapi lamun hayang keajaiban, meuli diri hiji tim nyata. Ieu kaulinan anu ngajadikeun leuwih ti Anjeun ngalakukeunana ku PDA, loba leuwih ti anjeun bakal ngahontal kalawan I-Pad na pasti leuwih ti buku ngeunaan dua puluh pesos.

7 balesan keur "masalah utama nu Acer Aspire Hiji"

  1. Kuring ngagaduhan Make Aspire One 722, anu parantos ngajantenkeun pikeun kuring. Kamari, nalika kuring mareuman, aya peringatan »henteu mareuman atanapi ngaleupaskeun alat. Masang update 1 ti 1 ″.
    Hayu urang geus leuwih ti dua welas jam na masih on. Teu ngidinan pareum, sanajan kuring diusahakeun sababaraha kali. Kuring dikaluarkeun teh ari kakuatan, tapi sakumaha brings batré terpadu, nu teu bisa dipigawé, lantaran saperti biasa.
    BISA batur ngabantosan abdi, mangga?

  2. Sanajan hiji smartphone Apple bisa ngecas anjeun $ 499 16 pikeun
    WiFi néang, nu iPed ieu ditawarkeun pikeun investasi on web Nalika Tempo ngan $ 149 USD.

    Sababaraha fitur anu diwatesan alatan éta hasil
    Kanyataan yén hiji jalma iPad mangrupakeun komputer tablet PC.

  3. Isuk alus, abdi gaduh acer a aspire salah 722, sarta teu bisa nyieun kuring I ngakuan dua monitor mandiri.

    Dupi anjeun ngabantu?

    Salam,

    Julio Cesar De La Cruz

  4. Mémang, kuring nyarankeun ieu pikeun kualitas / harga DELL STUDIO 17 Intel® CoreTM i7 quad core opsional. Prosesor mangrupikeun salah sahiji anu paling canggih, layarna ageung, éta ngagaduhan tombol nomer ... Cocog pikeun CAD-GIS-IANO. Panginten ngan ukur anu salah tapi langkung beurat tibatan normal. Ngeunaan perkawis AcerUusario nyarios, ngan saukur mareuman TouchPad atanapi pasang deui supir keyboard anu cocog.

  5. Hai Federico. Memang, kuring kedah istirahat, tapi uih deui.

    AcerUsuario. Abdi henteu nyarios éta, tapi anjeun leres, panel beurit di jalan ku ramo anjeun sareng nyababkeun musibah dina pendekatan anjeun. Anjeun kedah nyandak latihan.

  6. Teu nyebut salaku keyboard nu gagal mun anjeun nulis, di abdi ampir jumps pointer nu ... éta teu kaampeuh !!

  7. alus deui tingali dina maca abdi nu nuju nulis.
    Hiji salam badag ti tiis di Bogotá.

    kabogoh kuring boga netbook, sarta saméméh urang meuli kasaimbangan antara rupa merek na kami dina Dell Mini. Ieu mangrupa tim unggulan, sarta putting on Ubuntu junun ngayakinkeun.
    Kuring teu butuh panjang kalayan OS ieu (rada leuwih ti sataun) jeung anu pohara alus. Kuring satuju jeung hal panungtungan anjeun nyebutkeun, éta keur kaduh pribadi. Saterusna, netbook ieu (Dell) Jigana Ubuntu hadé rengse tur I kapanggih hiji kombinasi alus teuing.
    Éta hebat nu install ArcGIS na CAD di tim ieu, tapi kanyataan mere ngabayangkeun méré kuring hal, hihi

    Salam jeung kuring nyarankeun ka Dell, geus tétéla alus teuing, punten ... Geus datang ka panganten awewe kuring alus teuing.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.