Urang ngajalankeun Geo-Engineering - Majalah

Simkuring bungah pisan ngembarkeun peluncuran majalah Geo-rékayasa kanggo dunya Hispanik. Willta bakal gaduh périodik tilu bulanan, édisi digital dibéréskeun eusi multimedia, ngundeur pdf, sareng vérsi anu dicitak dina acara utama anu katutupan ku tokoh protagonis na.

Dina carita utama édisi ieu, istilah geo-rékayasa keur diinterpretasi deui deui, kitu eta spéktrum anu ngawengku ranté peunteun tina candak data kana mata ngamimitian tina modél bisnis anu saheulaanan conceptualized.

Dina halaman pusatna asalna tina infographic anu ngagambarkeun évolusi istilah GIS, CAD, BIM anu dina kontribusina sajarah anu didadarkeun henteu ngan tren standardisasi dina ngokolakeun inpormasi tapi diwartakeun hiji thread umum anu ngarah kana rarancang-deui prosés anu disebut «élmu bumi», beuki kirang ekslusif. Spéktrum dina na infographic ngalegaan ka ngahiji BIM + PLM dina kerangka revolusi industri kaopat pikeun ayeuna ditunjukkeun ku akronim sapertos Digital Twins, SmartCities sareng cakrawala anu sanés milu ngadeukeutan pasti bakal ngangguh tanpa urang néwakeun ogé Geus aya di industri gaya-Uber-Airbnb.

Sejen tina artikel utama parangkatna dina Amministrasi Tanah, diantarana diajukeun ku 2014 Cadastre, nyaritakeun ngeunaan prestasi jeung tantangan anu henteu acan dilereskeun dina widang ieu anu panulisan kanyataanana alami kudu dihijikeun sareng model transformasi dibawa ku jadi manusa Tendalan anu anu ka 2034 Cadastre ngadeukeutan pendekatan na pamaké ahir kalayan kalungguhan anu leuwih aktif dina pangénggalkeun sareng infrastruktur data spasial anu disambungkeun ku hak, kawajiban sareng keterbatasan urutan umum dina pendekatan téknik pendaptaran ogé disajikan. teu ngan hubungan spasial.

Akibatna, dua artikel utama ieu di antarana lima kasus; tilu difokuskeun kana modeling data primér sareng dua on hasil tina nganut BIM pikeun ningkatkeun prosés industri.

  • Plex.Earth mana Lambros dina artikel anu ditarjamahkeun kana basa Spanyol ku Laura García nyaritakeun urang ngeunaan dicampur solusi CAD-GIS tina merlukeun Insinyur Sipil, ti sudut pandang sajarah pribadi:

Teu aya pilihan: urang kedah desain deui fungsi dina realitas rupa bumi, mangaruhan ampir sakabéh instalasi. Urang leungit di sabudeureun opat bulan, tapi dina angka kami kaget: dina proyek ti 6 juta tina dollar, redesign ngarugikeun langkung ti $ 600.000 ...

Whenta basa kuring ngamimitian ngamekarkeun sababaraha parabot "Basajan" pikeun ngahubungkeun AutoCAD Google Earth, anu kanggo sawatara waktos Advantageta - kalapa - rusiah - kauntungan kalapa kami.

  • e-Cassini, pangadeg na nembongkeun urang dina wawancara sareng Shimonti Paul, cara pikeun nyimpen hiji informasi tina topografi kanggo période tunggal-titik.

The LiDAR topografi anu dipikanyaho ayeuna utamana ku pamaké, sareng teuing frékuénsi ti titik éta tina téhnologis dina pisan saeutik tekenan ti sudut pandang tina kualitas, akurasi jeung akurasi Masih Ku kituna, seueur tantangan kajadian tina segi precision na kumplitna Beuki Persis nerangkeun spasi, anu gede nu Jumlah pamaké jeung nilai nambahan kana modél bisnis.

  • Présidén Chasmtech ngécéskeun kumaha model rupa bumi digital diturunkeun tina gambar satelit anu akibat akurat akur-caket pisan anu dicandak langsung.

Kuring sok panasaran ngeunaan akurasi data disadiakeun ku Google. Aya Dua kasusna pamakéan anu kuring émut:

• Desain konseptual / awal kanggo anyarAnjeun angkat babagian.

• Aksés ka topografi Citarum ka analisis floodplains kalawan HEC-RAS 2

  • Artikel anu metot ku Nicolas Mangon, ngeunaan poténsi BIM anu disambungkeun dilarapkeun kana kontéks AEC.

Nalika anjeun nunjukkeun kumaha konektipitas ieu, dina unggal facet tina situs konstruksi ngaronjatkeun efisiensi, kaamanan sareng bea, Ieu moal malah janten sual naha industri baris gerak dina arah ieu, tapi kumaha gancang.

Dina kerangka téma ieu, majalah ngawengku rélemén ti pausahaan anu langkung luhur dina industri; AutoDesk, Bentley Systems, Esri, Topcon, Trimble, Kadaster, Hexagon sareng Microsoft.

Urang ngajak anjeun mikaresep ieu kaca maca 60, sedengkeun édisi saterusna parantos. Pikeun ayeuna majalah ditawarkeun dina pormat digital, ngaliwatan layanan dina percetakan jeung pengiriman barang dumasar paménta atanapi dina format fisik dina acara dimana protagonis na ilubiung.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.